GündemHaber Girişi : 20 Nisan 2023 00:07

İnce: “İkinci turda ipi biz göğüsleriz!”

İnce: “İkinci turda ipi biz göğüsleriz!”

Menemen Cumhuriyet meydanında coşkulu bir kalabalığa seslenen İnce, alanda bulunanlara seslenerek “Bugün Menemende Memleket Medyasını başlatıyoruz. Herkes telefonlarından canlı yayın yapsın” davetinde bulundu.

Konuşması “İnce Başkan” sloganları ile kesilen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Memleket Partisi'ni “Üçüncü yol” olarak tanımladı. İnce şöyle konuştu:

“Bu nedir bu? Bu üçüncü yol, ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan. Ne cumhur, ne millet tek yol memleket. Üçüncü yol demek sevgi demektir, barışmak üretmek demektir. Üçüncü yol demek merhamet demektir. Yetimin başı okşamaktır. Üçüncü yol, yolda bulduğu ekmeği öpüp, başına koyup kenara koyanların yoludur. Üçüncü yol, yer yatağında büyüyenlerin yoludur. Üçüncü yol, çocuklarına helal lokma yedirenlerin yoludur. Üçüncü yol, gençlerin yoludur, gençlerin!

Son günlerde, gençler üzerine bir oyun oynanıyor. Gençler köpükmüş, son anda vazgeçermiş. Ancak ben 40 yıldır meydanlardayım. Birinci kere bu kadar genci bir ortada olduğunu görüyorum.





Sizden bir şey istiyorum, Şu ana kadar pek çok varsayımda bulundum. Hepsi yanlışsız çıktı biliyorsunuz. Tarih verdim, 3 mart dedim, 9 nisan dedim, dolar 10 lira olacak dedim. Hatırlayın hepsini. Artık size bir şey daha söylüyorum, sıkı durun. Mayıs başından itibaren Memleket Partisinin oyları tavan yapacak tavan! Sandığa gittiğinizde tıpış tıpış değil, kerhen değil, tek adam olduğu için değil, gönül rahatlığı içinde oy vereceksiniz. Oy pusulası devletten, mühür devletten, mürekkep devletten! Bir oy memlekete, bir oy memleketin evladı Muharrem İnce’ye vereceksiniz.”

Hibya Haber Ajansı