*İNSANLIK SUÇU*

*İNSANLIK SUÇU*
İnsanlıktan uzak,
Katil İsrail!! 
Gözünü kan ve toprak bürümüş cani İsrail yönetimi, savaş dedikleri, katliama, işgalciliğe soykırıma acımasızca, kalleşçe , alçakça aralıksız devam ediyor..Sivil halkın üzerine bombalar yağdırmaya devam ediyor!! 
Ölenlerin çoğunluğunu kadınlar ve çocuklar oluşturuyorken bu insanlık suçuna, Dünya liderleri kayıtsız kalıyorlar.! 
Dünya’nın bu katliama göz yumması kabul edilebilir bir şey değildir!
Uluslararası insan hakları ve hukukuna aykırı davranışlarla bugünlere gelindi! 
Dünya liderleri İsrail'i durduracak hiçbir çözüm gerçekleştiremedi!
Kalleş İsrail, aylardır havadan ölüm yağdırıyor binaları yerle bir ediyor, insanları aileleri parçalamaya, katletmeye  devam ediyor..Gazze'de kan ve gözyaşı durmuyor! 
Güvenli bölgeler diye gönderilen bölgelerdeki halkın üzerlerine de kalleşçe, acımasızca, 
hunharca bomba yağdırıyor. Saldırılarda ölen, dünyadan bir haber, yeni doğmuş bebekler, çocuklar, Aileler havadan yağan bombalar, füzelerle evleri başlarına yıkılıyor, enkaz altında ölüyor, yaralanıyor,sakat kalıyor!? 
Yaralanan bebeklerin halleri, görüntüleri içler acısı! Bu bir  *İNSANLIK SUÇU*dur!! 
İnsanlığını kaybetmiş Batılı ülkeler, bu insanların çocukların haline acımıyor aylardır süren bu katliama sessiz kalıyor! İnsanlığından utanmıyor! 
Geçtiğimiz günlerde NATO'nun 75'inci yıldönümünde Washington'daki zirvesinde 32 ülkenin liderleri bir araya geldi
Filistin soykırımını bir tek bizim Cumhurbaşkanımız gündeme getirdi! 
Gazze’de benzeri görülmemiş can kaybı ve giderek kötüleşen durum nedeniyle AB liderleri, acil ateşkes çağrısı kararı alıyor ancak etkisi cılız kalıyor! Kalıcı hiçbir yaptırım yapan yaptıran yok! Katil İsrail'i durduran yok! 
Dünyanın sessizliğiyle desteklenen soykırım savaşında İsrail'e tam destek veren ABD, İngiltere, Fransa'nın  
yanı sıra, Avrupa ülkeleri, Romanya, Slovakya, Çekya, Belçika, İspanya, İtalya, Yunanistan,Polonya, 
Avusturya, Hollanda'da
Filistin topraklarını tamamen işgale çalışan İsrail'i silahlandırmaya devam ediyor.. 
Filistin şehirlerinde  
İşgalci Siyonist İsrail ordusunun soykırımı başladığından beri hayatta kalan insanların en çok temel ihtiyacı gıda ve temiz su oldu. İnsanlar ihtiyaçlarını deniz suyundan gidermeye çalışıyorlar. İsrail, bombadan ölmeyen yokluktan ölsün diye ne gerekirse yapıyor. Gıda, su, hastane dahil tüm insani ihtiyaç yollarını engelliyor.. 
Filistin'de İnsan haklarının geçerli olmadığı ve batının çifte standart uyguladığı, görmezden geldiği, katil İsrail yöneticilerini  durduramadığı çözümsüz, acımasız bir süreç yaşanıyor!
Filistin'de İnsanlık dramı yaşanıyor! 
Katil İsrail'in, Filistin topraklarını işgal etmek, sahiplenmek için durmaksızın bombalaladığı, soykırım saldırılarına maruz kalan sivil halk, büyük bir iman gücüyle ölümüne mücadele etmeye,  direnmeye çalışıyor.!
Filistin de 7 Ekim 2023'ten bu yana, İsrail'in orantısız 
güç kullanarak, yapay zekayla, genellikle havadan teknolojik silahlarla yaptıkları soykırım saldırılarında ölenlerin sayısı Uluslararası bazı kaynaklara göre 180 binden fazla..
Filistin; İnsan hakları unutulmuş, insan haklarının sadece bazı insanların haklarını koruduğu gün yüzüne çıkmış, fakat hala bir çok kesimin gerçekleri görmezden gelmeye devam ettiği bir süreç yaşıyor..Gazze yaşamak için ölmeye, tüm saldırılara rağmen onurlu direnişi  göstermeye devam ediyor..herhangi bir futbol maçında ki gol kadar önemli ve etkili olamayan bu soykırım aslında bizlere şu gerçeği gösteriyor. Değerlerine ve inançlarına sahip çıkmak!! 
İnsan olmak, insan kalmak..İnsanca merhamet etmek;
aklı, vicdanı, yüreği olan insanlara mahsus özelliklerdir!
Dili, dini, ırkı ne olursa olsun bir millete yapılan zulüm karşısında duyarsız kalmak, sessiz kalmak, insanlıkla bağdaşmaz!
FİLİSTİN bir İNSANLIK meselesidir! 
Filistin’de yaşananlar bir insanlık suçudur. Ve bu suça sessiz kalan ben insanım diyemez.!