GündemHaber Girişi : 08 Temmuz 2024 12:48

İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te Ziyaretlerde Bulundu

İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te Ziyaretlerde Bulundu
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek ilçedeki eğitim kurumları, şehit aileleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Vali Gül'e Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız da bu ziyaretlerde eşlik etti.
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te Ziyaretlerde Bulundu

EĞİTİM KURUMLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Gül, Pendik'teki Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ercan Görür İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ile Fevzi Çakmak Mahallesi Ortaokulu'nu ziyaret etti. Bu okullarda incelemelerde bulunan Vali Gül, yetkililerden eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Gül, Pendik'te ikamet eden 15 Temmuz Şehidi Yalçın Aran ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin ailelerini de ziyaret ederek şehitlere rahmet diledi, ailelere başsağlığı ve taziyelerini iletti. Ziyaretlerde şehitlerin yakınlarıyla sohbet eden Vali Gül, her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti.





TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

 Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül, iş insanı Ömer Faruk Çelik'in vefat eden kayınvalidesi Aygül Çakırcı'yı da evinde ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdi. Merhume Çakırcı'nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Vali Gül, Pendik'teki son ziyaretini ise Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği'ne gerçekleştirdi. Dernek üyeleriyle bir araya gelen Vali Gül, derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi.
 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.