İSTANBUL’DA PENDİK’Lİ OLMAK.

Herkesin yaşamda düşlediği şeyler farklıdır.Kimi eğlence,kimi huzur kimi de maceraya tutkumdur.Bu kadar geniş bir coğrafya da,düşlediğiniz her şey Pendik’te var desem; hemen abartılı bulabilirsiniz.Oysa bu yazmak istediklerim de fazlaca abartı olacağını zannetmiyorum.
Bir ilçe düşleyin; Deniz, orman,hava limanı,tren,vapur ve karşısında ihtişamlı adalar.İşte böyle bir şey İstanbul da Pendik’li olmak.Sahilde dalgaların kavgasını izlerken,üstünüzden koro yaparak geçer martılar.Tipik bir Anadolu havası okşar yüzünüzü,hiç aklınızda yokken şiir yazmaya heveslendirir ruh haliniz sizi.
Gün batarken adalar arasından,kızıla bürünür Marmara,yakamozlar dansa tutuşur sanki,Şarkılardan başka bir haz alırsınız.Bu ilçe de
yaşamak başka bir ayrıcalıktır.Yeşilin her tonuna mavi sahilleri yarenlik eder her yeni gün.Başka bir sevgi yükler kalplere İstanbul da Pendik’li olmak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.