SiyasetHaber Girişi : 04 Haziran 2021 15:06

İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Turan’dan Çalıştay Önerisi

İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Turan’dan Çalıştay Önerisi

Siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımı ile Kaymakamlık çatısı altında bir çalıştay oluşturulması önerisinde bulunan Turan; ” Bu sayede Pendik’in temel meselelerine daha hızlı çözümler üretebilir ve ilçedeki yaşam kalitesini arttırabiliriz” dedi.

İYİ PARTİ İlçe Başkanı Süleyman Turan gazetemize yaptığı değerlendirmede Pendik ile ilgili bazı temel problemler hakkındaki görüşmelerini ifade etti.
Turan değerlendirmesinde; ” Bu coğrafyada hep birlikte yaşıyoruz. Güzellikleri de çirkinlikleri de hep birlikte paylaşıyoruz.
İlçemizdeki sıkıntıların feraha kavuşturulması, yaşam kalitesinin artırılması için, siyasi bir ayrım yapılmaksızın bir araya gelerek ortak çözümler üretebilmeliyiz.
Bu noktada Sayın Kaymakamımız Dr. Hülya Kaya’nın öncülüğünde, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Cin ve tüm siyasi partilerin ilçe başkanları, emniyet, sivil toplum örgütü temsilcilerinin de içinde bulunduğu bir çalıştay oluşturulabilir.
Bu çalıştay periyodik zamanlarda toplanarak, ilçemiz ile ilgili problemlere daha hızlı çözümler üretebilir, Pendik’e katkı sağlayacak öneriler sunabilir” sözlerine yer verdi.
Pendik’in özellikle son dönemlerde meydana gelen; cinayet, intihar, kaza, patlama, uyuşturucu ve benzeri olumsuz haberler ile ulusal basında sık sık gündeme geldiğini ifade eden Süleyman Turan; ” Bu durum ilçemizin imajına da zarar veren, marka değerini düşüren bir olgudur.
Toplumda yetki ve sorumluluk sahibi kişiler olarak bizler buna seyirci kalmamalıyız.
Durum sosyolojik açıdan irdelenerek, geçmişten bugüne ‘huzurlu’ bir ilçe olarak bilinen Pendik’in, kapıldığı akıntıda sürüklenmesine müsaade edilmemelidir” dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı olarak görev yapmaya başladığı günden bu yana toplumun her kesimi ile sürekli temas içinde bulunduklarını, Pendiklilerin istek, ihtiyaç ve problemlerine vakıf olduklarını belirten Süleyman Turan; ” Biz Pendik’in yararına olabilecek her işte, yaşayarak edinilmiş tecrübelerimizi ilgililer ile paylaşmaya hazır ve gönüllüyüz” sözlerine yer verdi.