İYİ PARTİ MARDİN SOSYAL MEDYA BAŞKANI FUAT KIZMAZ’DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

İyi parti Mardin Sosyal Medya Başkanı Fuat KIZMAZ 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, “geçmişi Osmanlı Devleti dönemine dayanan ve Türk tarihinde modern tıpın kuruluşu kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramını başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın büyük bir buruklukla karşıladığına şahit oluyoruz.” dedi.

Kızmaz açıklamasında, “henüz pandeminin yorgunluğunu dahi üzerlerinden atamayan doktorlarımıza ve sağlıkçılarımıza yönelik son günlerdeki talihsiz açıklamalar onlarda siyasi iktidara karşı kırgınlık ve kızgınlık duygularının oluşmasına neden olmuştur.

Özellikle doktorlarımıza yönelik sistematik yıpratma hareketlerine şaşkınlıkla şahit olduğumuz bu dönemde tıpkı sağlık çalışanları gibi bizlerde sürecin ‘Beni Türk hekimlerine emanet edin!’ den ‘Açık konuşuyorum varsın gidiyorlarsa gitsinler!’e nasıl geldiğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Ancak yapılan bu yıpratma çabalarına rağmen doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın değerlerinden bir şey kaybetmediğini de herkes gibi biz de biliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

KIZMAZ “İYİ Parti’nin insana değer veren kadrolarının bir parçası olarak doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın toplum nazarında özledikleri, bekledikleri ve hak ettikleri yere kısa zamanda tekrar ulaşacaklarının müjdesini veriyor tüm sağlık ordusunun 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” sözleriyle tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.