SiyasetHaber Girişi : 01 Temmuz 2021 13:50

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan: HER SAAT SAHADAYIZ

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan: HER SAAT SAHADAYIZ

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri gün gün raporlayarak örnek bir çalışma programı da sergiliyor.

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı çalışmalarını ‘yarın seçim olacakmış gibi’ sürdürüyor. Bu kapsamda Pendik’te mahalle mahalle esnaflar ve sivil toplum örgütü temsilcileri ziyaret edilerek, parti politikaları hakkında bilgi aktarılırken; mevcut sorunlar hakkında da görüş alışverişinde bulunuluyor. İlçe Başkanı Süleyman Turan; “Biz İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak tüm kadromuz ile  her gün ve günün her saati sahadayız. Vatandaşlarımızdan da yoğun ilgi ve sevgi görmekteyiz. Bu tempomuzu ara vermeksizin sürdüreceğiz” dedi.

İlçe  Başkanı Süleyman Turan’ın yanı sıra esnaf gezisi ve dernek ziyaretlerini Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır ( Sakarya Milletvekili),Burak Akburak, Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İl Başkanı S. Buğra Kavuncu, STK İlişkileri Başkan Yardımcıları, STK koordinatörleri, STK Kurul Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Meclis Üyesi Yılmaz Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri iştirak ettiler.

İlçe Başkanlığı 18.06.2021 – 26.06.2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiği faaliyetler arasında Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz, PESİAD Başkanı Kadir Bayram, PENDEF ( Pendik Dernekler Federasyonu) Ziya Özcan, Bosna Sancak Dernek Başkanı Erdoğan Erden,  Çamçeşme Muhtarı Meliha İnan, Kaynarca Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, Parti üyesi Cengiz Sakarya taziye ziyareti,  Kurtköy İYİ Parti temsilciliği, Çınardere Mahallesi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği, Trabzon Düzköy Derneği ziyareti, Kavakpınar Mahallesi esnaf ziyareti, Kurtköy semt pazarı esnaf ziyareti, Fevziçakmak Mahallesi esnaf ve semt pazarı ziyareti, Kavakpınar Mahallesi üyelik töreni, mahalle muhtarları ile toplantı faaliyetleri  yer alıyor.