GündemHaber Girişi : 10 Nisan 2023 18:04

İYİ Parti seçim kampanyasını; “Türkiye Tarih Yazacak!” sloganıyla başlattı

İYİ Parti seçim kampanyasını; “Türkiye Tarih Yazacak!” sloganıyla başlattı

Partiden yapılan açıklamaya nazaran, “Türkiye Tarih Yazacak!” sloganıyla duyurulan kampanyada; Türk siyasetinde alışılagelenin bilakis; illüstrasyon çizimlerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener’in ve çeşitli demografilerden vatandaşların yer aldığı billboardlar Türkiye geneline yansıdı.

Cumhuriyet estetiğinin modernize edildiği billboardlarda, 2023 yılında; Atatürk’ün vizyonu, her daim ileri düsturu, 1923 ruhu ve DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener’in liderliğinde Türkiye’nin tarih yazacağı bildirisi veriliyor. “14 Mayıs’ta sandıklarda” vurgusuyla tarihi seçimlerde; gençlerin, bayanların, yaşlıların daima birlikte tarih yazacağına işaret ediyor.

Kampanyanın dijital mecralardaki startı YETERLİ Parti Genel Lideri Meral Akşener’in resmi toplumsal medya hesaplarından paylaşılan bir görüntü ile başladı. “15 Mayıs’ın şafağında #TürkiyeTarihYazacak!’’ notuyla paylaşılan görüntüde YETERLİ Parti Genel Lideri Meral Akşener’in en son gerçekleşen küme toplantısında çok ses getiren konuşması işlendi.

İlerleyen günlerde seçim kampanyasının dijital mecralarından yürütülecek olan görüntü içerikler UYGUN Parti’nin resmi hesabı üzerinden paylaşılacak.

Hibya Haber Ajansı