GündemHaber Girişi : 18 Nisan 2023 16:50

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu

İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener’in, 28. Devir Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik beyannamesinde Toplumsal Mukavele vizyonu olarak ortaya koyduğu; adil, saygılı, nitelikli, güçlü Türkiye anlayışları işlenen seçim kampanyası serisinin ikinci görüntüsü “Adil Türkiye” oldu.

İYİ Parti’nin resmî hesabından; “14 Mayıs'tan sonra; 85 milyonunun fırsatlarını eşitleyen #AdilTürkiye konuşulacak! Zira 14 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak!” notuyla görüntü paylaşıldı.

Videoda, UYGUN Parti Kalkınma Siyasetleri Lideri Ümit Özlale’nin fakir bir mahallede olan vatandaşlarla samimi imgelerine yer verilirken; YETERLİ Parti’nin gelirini adil bölüşerek, toplumsal adaletsizliğe tahlil üreterek; yoksulluğu yöneterek değil, yoksulluk olmadan ilerleme vaatlerine işaret edildi.

Videoda 14 Mayıs’tan sonra yalnızca hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığını sağlayan değil; 85 milyonun fırsat eşitliğine dikkat çekilerek Özlale’nin; ‘’Başarabilir miyiz? Elbette başarabiliriz. Zira 14 Mayıs’tan sonra; yalnızca hukukun üstünlüğünü ve yargı bağımsızlığını sağlayan değil, 85 milyonunun fırsatlarını eşitleyen adil bir Türkiye konuşulacak! Türkiye eşitlenecek, eşitlendikçe büyüyecek!’’ tabirleri yer aldı.





Video, ÂLÂ Parti’nin kampanya sloganı olan; ‘’Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; Türkiye Tarih Yazacak!’’ kelamlarıyla sona erdi.

Hibya Haber Ajansı