GündemHaber Girişi : 12 Nisan 2023 16:50

İYİ Partili Arabacı: “Benim Hayatım Afyon”

İYİ Partili Arabacı: “Benim Hayatım Afyon”

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden DÜZGÜN Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Otomobilci, pazar yeri ziyaretinden sonra esnaf ziyaretleri yapmaya başladı.

Afyonkarahisar’ın en eski caddelerinden birisi olan Ambaryolun’nda esnafla buluşan Otomobilci, “Ambaryolu Afyonkarahisar’ın gerçek nabzını tutan caddelerden biridir. Buradaki esnaf ve müşterileri kentin ekonomik ve siyasi gerçeklerini tam olarak yansıtır. O nedenle birinci esnaf ziyaretimi buradan başlattım” dedi.

Esnaf ziyaretinde, “Hocam güzel geldin. Keşke her aday sizin üzere olsa. Afyonkarahisar’a yaptığınız yatırımlar ve yüzlerce şahsa iş imkanı verdiğinizi biliyoruz. Daha evvel farklı partilere oy vermiş insanlarız lakin bu defa oylar hocaya diye sizin için UYGUN Parti’ye vermeye karar verdik. İnşallah sizi TBMM’de görmek istiyoruz” kelamlarını duyan Otomobilci, “İnanın yeni bir hayat mümkün. Ülkenin bu içinde bulunduğu bu krizden kurtulmak için çok fazla vakte gerek yok. Ülkenin kaynakları ve imkanları hakikat ve yerinde kullanıldığı takdirde bir yıl içinde refaha erişiriz. Yeni bir anlayışa ve toplumsal barışa muhtaçlık var. İş adamı ve yatırım huzura ve itimada gelir. Ben yatırım yapan birisiyim. Bugün aldığımı yarın tıpkı paraya alamıyorum. Bu sürdürülebilir bir olay değil” diye konuştu.

İYİ Parti Milletvekili adayı Otomobilci, “Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum. Bende bu kentin insanıyım. Üniversite hayatım dışında tüm yaşantım Afyonkarahisar’da geçti. Meskenim, ailem, işim, yatırımlarım bu kentte öteki bir yere gitmek üzere bir niyetim yok. Ben bu kentin vekili, sizlerin vekili olmak için yola çıktım. Benim hayatım Afyon” sözlerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı