Haber Girişi : 21 Haziran 2022 13:46

Karnelerini Getirdiler Hediyelerini Aldılar

Karnelerini Getirdiler Hediyelerini Aldılar

Pendik – Tuzla Gümüşhaneliler İl Derneği geleneksel hale getirdiği ‘Karneni Getir, Hediyeni Götür’ etkinliğinin ikincisini gerçekleştirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen programda ilk olarak etkinliğe katılan çocuklara kendi fotoğraflarının yer aldığı kupa bardaklar hediye edildi.

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın Babası Hamit Yılmaz ile canlı bağlantı yapılarak dua edilen programda “Babalar Günü” de kutlandı.�

Baydent Diş Hastanesi yetkililerinin “Diş Temizliği Sunumu” ve diş taraması gerçekleştirmesinin ardından programa katılan minik öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Şiir dinletisi, tekerleme, fıkra ve şarkı-türkü söylenip, oyunlar oynanan etkinlikte Gümüşhane konulu bir bilgi yarışması da yapıldı.

Gümüşhaneli sanatçı Mahmut Polat’ın “Milli ve Manevi Değerler ile Başarı” temalı sunumu, GÜDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Kelkit Yeşilpınar Köyü Derneği Başkanı Alim İnci’nin “Yöneticilik, Liderlik, İdarecilik, STK’nın önemi” konulu sunumunun da gerçekleştirildiği program çerçevesinde öğrencilerin dernekten talep ve fikirleri de alındı.