GündemHaber Girişi : 19 Nisan 2023 12:50

Kılıçdaroğlu İzmir’de çocuk ve kadın hizmetlerini inceledi

Kılıçdaroğlu İzmir’de çocuk ve kadın hizmetlerini inceledi

Kılıçdaroğlu, öncülük yaptığı Türkiye Beslenme Saati projesiyle İzmir95 uygulamasının da yer aldığı işbirliği protokolünün imza merasimine katılmak için geldiği İzmir’de temaslarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Örnekköy Toplumsal Projeler Dairesi Yerleşkesi’ndeki faaliyetlere katılan ve sertifika alan Selvi Kılıçdaroğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer, CHP İzmir Vilayet Lideri Şenol Aslanoğlu’nun eşi His Aslanoğlu, ilçe belediye liderlerinin eşleri ve İzmirli bayanlar eşlik etti.

Film çeken bayanlarla da bir ortaya geldi

Selvi Kılıçdaroğlu, tesiste Çocuk Belediyesi Şube Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi aldı. Masal Evi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ayrıyeten Anahtar Bayan Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nde Bayan Tiyatro Topluluğu ile buluştu. Sinema sineması çeken bayanlarla da bir ortaya gelen Kılıçdaroğlu, Meslek Fabrikası ve Masal Evi’ne gelen bayanlara verilen meslek edindirme kursları hakkında bilgi aldı.





Engelsizmir Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Farkındalık Merkezi’ni inceleyen Kılıçdaroğlu, fizikî engelliler deneyimleme alanı ile karanlık oda tecrübesi hakkında da yetkililerle konuştu. İzmir Dokunulabilir Manisiz Çağdaş Sanat Müzesi’ni gezen Kılıçdaroğlu yerleşke misafirhanesinde konaklayan depremzedelerle de bir ortaya geldi.

“İnşallah daha hoş günlerde buluşacağız”

Selvi Kılıçdaroğlu, ağır programını iftar yemeğiyle sonlandırdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplumsal Projeler Dairesi Başkanlığı’nın işçi ve yöneticileriyle buluşan Kılıçdaroğlu, “İftar sofrasında sizinle bir arada olmaktan nitekim çok memnunum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gelecek bayramların daha da hoş olmasını diliyorum. Ettiğimiz duaların, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Mutluluklar diliyorum. İnşallah daha hoş günlerde buluşacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı