GündemHaber Girişi : 22 Şubat 2023 17:40

Kılıçdaroğlu’dan İzmir’in Hatay’daki koordinasyon merkezine ziyaret

Kılıçdaroğlu’dan İzmir’in Hatay’daki koordinasyon merkezine ziyaret

Ziyarette bütün belediye liderlerinin canla başla çalıştığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Belediye liderlerini başarılı kılan sizlersiniz. Sorunu görüyorsunuz, sorunu çözmek için hızla organize oluyorsunuz. Bilhassa çocuklara psikolog eşliğinde yaklaşılması son derece değerli. Onlar için de teşekkür ederim.” diye konuştu.

“Sorunları kısa müddette aşacağız”

Kılıçdaroğlu, sarsıntıdan en çok etkilenen belediyenin Hatay Büyükşehir Belediyesi olduğunu lisana getirerek, “Büyük bir afet yaşandı. El birliğiyle aşmak zorundayız. Sizlerin katkısıyla bu sıkıntılar kısa müddette aşılacak. Bundan sonraki basamak artık direkt barınma, beslenme üzere temel sıkıntılar. O mevzuda da belediye liderimiz büyük bir uğraş harcıyor. Başarılı olmamak için hiçbir neden yok. Sizler esasen bunu gösterdiniz. Sizlere, tüm çalışanlara ve Tunç Soyer’e teşekkür ederim” tabirlerini kullandı.

Masal Evi’nde çocuklarla buluştu





Kılıçdaroğlu, merkezdeki toplantının akabinde çadır kentteki Masal Evi’ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Eşrefpaşa Hastanesi’nin tarafından kurulan sahra hastanesi hakkında da bilgi aldı. Depremzedelerin problemlerini dinleyen Kılıçdaroğlu takımlara teşekkür ederek alandan ayrıldı.

Hibya Haber Ajansı