KODLAMALARINIZI DOĞRU YAPIN

Merhabalar;

Bırakın kendinizi, bırakın kontrolculuğu hayatınızda , ben olduğunuzu göstermeye ihtiyacınız yok dışarıdan gelen,olabilecekleri yönlendirmeye , akışına bırakın ki Kendinizi yormanıza gerek yok ki herşeyi düşünen ilahi adalet sistemi var, ona güvenerek teslim olun.

O nelere yön vermedi ki? bizleri mi yönetemeyecek ?onun bizlere değil hepimizin ona ihtiyacı olduğunu kabul ettiğimiz an, kafamızdaki deli sorulara, sorunlara dur deme zamanı artık gelmiştir.

Herşeyin nasıl yoluna gireceğini yaşayarak,deneyimliyerek görürüz.
Bu acizlik değil, doğruyu kabul etmek teslimiyet oluyor, doğrusu da budur.

Bizler ne yapıyoruz kendi kafamızca, küçük beyinlerimizle, bilinçaltımızın idaresini ele almak istiyor, hayatımızı yönetmek kendimize göre uyarlamak istiyoruz.

Halbuki sistem bunun nedenlerini ve sonuçlarını da çoktan hazırlamış olabileceğini kabul etmek istemiyoruz. sırası da gelince önümüze getirebileceğini bilmemize rağmen önceliğmize kullanmak ve yönetmek istiyoruz.

Hepimiz zaten birer enerjiyiz kendi frekanslarımıza uyan kişiler hayatımıza, karşımıza çıkmakta onlarla iletişimlerimizde kendimizdeki eksikleri yansıtıyor ve alıyoruz. Yönetebiliyormuyuz yaşantımızı? tabiki hayır…

Ancak Karşımızdakine aynalık yapıyoruz, ondan ders çıkarabiliyorsak, gelişiyor ve o kişiyle karmamız bitene kadar devam ediyor birlikteliğimiz sonuçta oda bir gün bitiyor.

Sonra bir yenileri, tekrar bir yenileri hayatımıza giriyor Ana karmamız ailemiz dışında …
Bu böyle yaşamamız boyunca devam ediyor, diğer görüştüklerimizden alacaklarımız ,onlara katacaklarımız tamamlandıysa ya azalıyor veya tamamen bitiyor.

Bunlar olurken kendi yaşam kalitemiz de kendiliğinden oluşuyor, olgunlaşıyoruz. kendimize birşeyler katabildiysek olumlu yönde ilerliyor farklı yerlerde buluyoruz kendimizi. Ya olumlu, ya olumsuz ama bunu hiç bir zaman neden, niçinlerle sorgulamıyoruz eksiğimiz burada oluyor, sanki kendiliğinden oluyormuş gibi geliyor herbirimize.

Birşeyler tekrar tekrar yaşanıyorsa
hayatımızda yaşananlardan ders almadığımızın göstergesi olduğunu çok zaman sonra acıları yaşaya, yaşaya deneyimliyoruz.

Sonuç olarak farkındalığımıza ne kadar çabuk erişirsek, bizim için yaşam okadar güzel olacak kolaylaşacak bunu da inancımızla,dualar ve meditasyonlarla yapabileceğimizin bilincine varabilelim

Yaşadıklarımız her birimizin birer sınavı,bizler tekamül yolundaki öğrencileriz.
Hayatlarımız da ya yükümüz ağırlaşacak, ya tüy kadar hafifleyecek rahatlayacağız.

Sevgide,uyanışta kalın.

Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.