KURAN ANCAK HAYATA TATBİK EDİLİRSE ŞİFA OLUR BİR KİMSEYE.

Kuran’ı her şartta okuyabilirsiniz. Hiç okuyamıyorsak günde beş ayet üzerinde düşüne düşüne okusak kâfidir.
Kuran’ı hatmetmek, ondan sevap devşirmek dinimizde yoktur. Kuran’ın herhangi bir süresini okuyarak sıkıntılarınızdan kurtulmak, şifa bulmak, meleklerin size koruma görevi yaptıkları yalandır. Halifelerden Ömer, Osman, Ali, Hasan ve Hüseyin hiç mi kuran okumuyorlardı ki şehit edildiler? Binlerce peygamber şehit edildi. Bu tür hurafelerden koruyunuz kendinizi.

Kuran size şifadır.

Bu değildir ki suya kuran okuyarak, içince şifa bulunur. Kuranı okuyup hayata tatbik edildiğinde Allah’ın emir ve yasaklarına uyduğunuzda evinizin bereketlendiğine şahit olacaksınızdır. Huzurlu bir yaşama sahip olacaksınızdır. Çevrenizde sevilmenize sebep olacaksınızdır. Haramlardan sakındığınız için içki, kumar ailenizle sağlıklı geçinebileceksinizdir.
Kumar; özellikle evinizin dirliğini, düzenini bozar. Allah’ın yasaklarından uzak durduğunuz an şifa olmuş olur size. Kuran size bu şekilde şifadır. Yoksa üfürükçülerin, şeyhlerin tezgahına düşmüş olursunuz. Kuranı üzerinde düşünerek okuyan biri şeyhlerin eteğine yapışmaz. Allahın ipine sımsıkı sarılan biri başka iplere tutunmaz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.