SiyasetHaber Girişi : 31 Ocak 2024 11:38

Kürşat Dağ: Türk Milliyetçileri ve Atatürkçülerin Adayıyım

Kürşat Dağ: Türk Milliyetçileri ve Atatürkçülerin Adayıyım

Zafer Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Kürşat Dağ gazetemize gündem ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Dağ açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Ben Kürşat Dağ. Aslen Erzurumlu olup doğduğum ve büyüdüğüm Pendik'te ikamet ediyorum. İlk -orta - lise tahsilimi Pendik'in Kaynarca Mahallesi’nde yaptım.

Ortaokul çağlarından beri ülkemize ve ilçemize yararlı olmak için siyasetin hep içinde oldum. Bu yüzden Pendik'imizin sorunlarına vakıfım çözümlerini de biliyorum.

Bugüne kadar da sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarım oldu.

Zafer Partisi kurucular kurulu üyesi ve aynı zamanda Zafer Partisi genel merkez teşkilat başkan yardımcısı görevini yürütmekteyim.

13 Ocak 2024 günü Zafer Partisi Pendik belediye başkan adaylığım, genel başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından resmen açıklandı.

O günden bugüne kadar işin mutfak kısmına ağırlık verdik.

Bütçe oluşturma, proje taslak ve hazırlığı, saha çalışmalarının takvimi ve görevlendirilmelerin yapılması, reklam argümanları noktasında çalışma ve hazırlıklarımıza devam ediyoruz.



Bizim ‘Zafer Belediyeciliği’ adı altında ülkemizin her yerini, özellikle de İstanbul'un bütün ilçelerini ilgilendiren; depremle mücadele, sığınmacılarla mücadele, uyuşturucuyla mücadele adı altında 3 temel vaadimiz var.

Bunun dışında Pendiklilere özel 14 ana başlık altında uygulayacağımız projelerimizi anlatacağız. Önümüzdeki günlerde projelerimizi kapsamlı bir basın açıklamasıyla duyuracağız.

Pendik'in her mahallesinde belirlediğimiz kanaat önderleri ile görüşerek Zafer Partililer dışında Pendik'te günden güne büyüyen Kürşat Dağ gönüllülerini oluşturduk. Devamlı çoğaldığımıza hep beraber şahitlik ediyoruz.

Biz 30 yıldır süren 2 parti arasına sıkışmış Pendik siyasetine itiraz ediyoruz. Bu minvalde memleket meselelerine bakışımız noktasında da bir duruş sergiliyor, ayrıca Türk milletine alışılagelmişin dışında yeni bir şeyler vaat ediyoruz.

Pendik'te Türk Milliyetçileri ve Atatürkçüler adaysız değildir diyoruz.

Kıymetli Pendikliler:

Gelin, Pendik'te yeni bir çağ başlatalım.

Zafer Partisi'nin Pendik belediye başkan adayı olarak Tüm Pendikli hemşerilerimin desteklerini bekliyorum.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.