KURTKÖYSPOR U18 DÜZCE’DE

KURTKÖYSPOR’un U18 Teknik Sorumlu ve Alt yapı Koordinatörü Fikret Kavak ile olan söyleşimizde takımı hakkında bilgi aldık:

Perşembe günü ilk maçlarına çıkacaklarını, gurubun ilk maçı bugün oynanacak olan Karasuspor ve Boschspor Maçının Mağlubu İle oynayacaklarını ve gruplarda yer alan takımları bildiren Kavak:

A Grubu:

1.Kurtköyspor





2. Karasuspor

3. Boschspor kulübü

B grubu

1. Sakarya Tekspor

2. Osmangazispor

3.Küçükyalı Yelken Spor

Güzel bir kadro oluşturduk. Sezon başı Bu oyuncularımızla yaklaşık dokuz aydır birlikte çalışıyoruz.

Sezona U18 Kadrosu oluşturup bu takımla A takım da mücadele vermeye başladık. A takım devre arası başlangıcında U18 maçlarımız start verdi. Gençlerimiz Cumartesi Ve Pazar Maçlara Çıkmaya başladı. Bu gençlerimiz A Takım’la çıktıkları maçlarda ligi 5. Sırada bitirdi. Güzel maçlar çıkartarak hem tecrübe anlamında kendilerini geliştirmeye devam ettiler hemde U18 sezonunda Liglerinde Şampiyon Oldular. İstanbul Şampiyonasında da Gurubunu Namağlup Şampiyon olarak tamamlayan gençlerimiz hedeflerimiz doğrultusunda olan Türkiye şampiyonasına gelmeye hak kazandı ve burada da bizlere Kurtköysporumuza yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. İnşallah Şampiyonanın 1. ayağı olan Düzce’de bunu başarıp Türkiye şampiyonası 2. Kademe maçlarına terfi edeceğiz. Gençlerimize inanıyoruz ve başarmak istiyoruz.

U16 nın yaptığı başarıyı şu anda U18 Takımımızla tekrarlamak istiyoruz.

Söyleşimizin sonunda Takımımız iyi durumda. İnşallah sakatlık gibi sorunlar yaşamazsak bu Şampiyon’a da iddaalı konumdayız temennisinde bulunan Kavak; Türkiye Şampiyonasında kendilerini yalnız bırakmayan ve Kurtköyspor’un U16 ve U18 Türkiye Şampiyonasındaki maçlarını yakından takip eden Pendik Gazetesine tebriklerini de iletti.

Teknik sorumlu ve alt yapı kordinatörü Fikret Kavak ve yanında Antrönerler Ercan Yucak, Dursun Pehlivan Mehmet Çelik hocalarla vedalaşarak Düzce’den ayrıldık.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.