Kuruçeşmespor deplasmandan şen döndü

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta ilk haftayı maç yapmadan bay geçen takımlarından Kuruçeşmespor, ligin 2. Hafta maçında deplasmanda Zeytinburnu temsilcisi Eroğluspor ile karşılaştı.

Mücadelenin 90 dakikasında üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş ekibi sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılarak sezona mükemmel bir başlangıç yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Sahasında oynanan 6 gollü mücadeleyi Muhammed Enes Batur, Tuna Kovancı ve Can Bıyıkoğlu hakem triosu yönettiler.

Kırmızı Lacivertli Kuruçeşmespor’u farklı galibiyete taşıyan golleri Ender Akerik, Azat Mengüç, Eren Zengin ve Muhammet Furkan Özkanca atarken, ev sahibi Eroğluspor’un sayıları Emre Çelik ve Mehmet Can Yıldırım’ın ayağından geldi.





Bu farklı galibiyetle sezona 3 puanla başlayan Murathan Güngör’ün talebeleri gelecek hafta sahasında Bayburt 1918 FK takımını misafir ederken, Eroğluspor haftayı maç yapmadan bay geçecek.

Haber : Tayfun Can- MURAT NAZİK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.