DünyaHaber Girişi : 10 Mart 2023 12:40

Leapmotor’un Türkiye’ye gelecek ilk modeli T03 için ön siparişler alınmaya başlandı

Leapmotor’un Türkiye’ye gelecek ilk modeli T03 için ön siparişler alınmaya başlandı

Nisan 2023 prestijiyle müşterilerine teslim edilecek olan Leapmotor T03 modellerinin mart ayına özel olarak sabitlenen ön satış fiyatı 699.000 TL olarak açıklandı. Bu fiyatıyla Leapmotor T03, Türkiye pazarında satılan büsbütün elektrikli en ekonomik araba özelliğiyle de dikkat çekiyor. Ulu Motor Küresel Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İdare Şurası Üyesi Mahmut Ulubaş, “Kasım 2021’de SKYWELL ile başlattığımız elektrikli araba marka temsilciliklerine Mart 2023 prestijiyle Leapmotor’u da ekledik. Türkiye pazarındaki elektrikli mobilite tahlillerine, uygun fiyatlı Leapmotor T03’ü sunarak değerli bir boşluğu doldurmayı hedefliyoruz. Olağanda liste fiyatı 749 bin TL olan ve 417 km’ye ulaşan menziliyle dikkat çeken elektrikli Leapmotor T03 için düzenlediğimiz avantajlı ön satış kampanyasının ağır ilgi görmesini bekliyoruz. T03 ile başladığımız model atağımızı, 2023’ün üçüncü çeyreği üzere elektrikli SUV C11 ve elektrikli sedan C01 modelleriyle genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ulubaşlar Grubu’nun otomotiv şirketi Ulu Motor, Kasım 2021’de SKYWELL ile başlattığı elektrikli araba marka temsilciliklerine Mart 2023 prestijiyle Çinli Leapmotor’un Türkiye distribütörlüğünü de ekledi. Leapmotor’un Türkiye’ye ithal edilecek birinci modeli, 5 kapılı kent arabası T03 olarak belirlenirken araç için mart ayına özel, 699.000 TL’lik sabit fiyat garantisiyle ön siparişler alınmaya başlandı. Nisan 2023 prestijiyle ön siparişi alınan birinci Leapmotor T03 teslimatları gerçekleştirilecek. 80 kW’lik gücü, 41.3 kW/h’lık bataryası ve 417 km’ye varan kent içi menziliyle (WLTP City) Leapmotor T03, açıklanan ön satış fiyatıyla Türkiye pazarında satışa sunulan en ekonomik elektrikli araba özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Ulu Motor Küresel Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İdare Heyeti Üyesi Mahmut Ulubaş, “Kasım 2021’de SKYWELL ile başlattığımız elektrikli araba marka temsilciliklerine Mart 2023 prestijiyle bir yenisini, Leapmotor ile ekledik. Türkiye pazarındaki elektrikli mobilite tahlillerine, uygun fiyatlı Leapmotor T03’ü sunarak kıymetli bir boşluğu dolduruyoruz. Olağanda liste fiyatı 749 bin TL olan ve 417 km’ye ulaşan menziliyle dikkat çeken elektrikli Leapmotor T03 için düzenlediğimiz avantajlı ön satış kampanyasının ağır ilgi görmesini bekliyoruz. Ön sipariş veren müşterilerimizin araçlarını online olarak canlı bir biçimde takip edecekleri bir alanı da https://leapmotortr.com/ adresli web sitemize de pozisyonlandırdık. T03 ile başladığımız model atağımızı, 2023’ün üçüncü çeyreği üzere elektrikli SUV C11 ve elektrikli sedan C01 modelleriyle genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

Üst seviye elektrikli akıllı araba: Leapmotor T03





3620 mm’lik uzunluğu, 1652 mm’lik genişliği ve 1577 mm’lik yüksekliğiyle, tam uzunluk elektrikli araba arayanlar için tasarlanan Leapmotor T03, sade ve akıcı ön dizaynına ek olarak sempatik sözüyle, yollarda dikkat çeken bir duruş sergiliyor. Pek çok özelliğiyle hem kent içi hem de gerektiğinde kentler ortası seyahatleri mümkün kılan teknolojileri barındıran Leapmotor T03, 36 dakikalık müddette yüzde 30’dan yüzde 80’e, 45 kW’lık süratli DC şarj istasyonlarında bataryalarını doldurabiliyor. 80 kW azamî güç ve 158 Nm azamî tork kıymetleri sunan güç paketi, yüzde 92,6’ya varan verimliliğe sahip, markanın kendi geliştirdiği entegre elektrikli sürüş sistemiyle seyahatlerin sessiz ve konforlu olmasını sağlıyor. 41.3 kW/h’lık bataryasıyla, WLTP City ölçümlerine nazaran kent içinde 417 km’ye uzanan menzil sağlayabilen Leapmotor T03; Spor, Standart ve Ekonomik olmak üzere 3 sürüş moduyla seyahat imkanı veriyor. Dört tekerlekte yer alan disk frenler sayesinde de performans, inançlı bir halde dizginleniyor. �

Leapmotor’un yükselişi

Tüm tüketicilere en güzel akıllı mobilite tecrübesini sunmaya çalışan, Hangzhou, Çin merkezli önder bir akıllı elektrikli araba şirketi olan Leapmotor, elektronik ve yapay zeka teknolojilerinde yaklaşık 30 yıllık tecrübeye sahip birinci sınıf mühendis ve vizyon sahibi bir teşebbüsçü olan Zhu Jiangming tarafından 2015 yılında kuruldu. Kullanıcılarına en rafine mobilite tecrübesini sunmayı misyon edinen Leapmotor, kuruluşundan günümüze elektrikli arabaları, elektronik eserler olarak ele alıyor. Leapmotor, Çin merkezli tek saf elektrikli araç şirketi olma savıyla eksiksiz Ar-Ge yetenekleriyle araçlarındaki tüm temel sistemleri ve elektronik bileşenleri kendi bünyesinde tasarlıyor ve üretiyor.

Hibya Haber Ajansı