SiyasetHaber Girişi : 19 Ocak 2024 13:38

MEDYAYI EN İYİ DEĞERLENDİREN İSİM: AK PARTİ A. ADAYI ‘SAİT URULU’ OLDU

MEDYAYI EN İYİ DEĞERLENDİREN İSİM: AK PARTİ A. ADAYI ‘SAİT URULU’ OLDU

AK Parti Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Sait Urulu, aday adaylığı sürecinde yapmış olduğu çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve ön plana çıkan isimlerin başında geliyor.

Gerek yazılı gerek görsel ve sosyal medyada en fazla haberi yapılan Urulu, son olarak davet edildiği Youtube kanalında ‘Serbest Kürsü’ programının konuğu oldu.

Gündem ile ilgili bir değerlendirme yapan Sait Urulu şu sözlere yer verdi:
“Ben günübirlik politika yapmıyorum. Bu süreçte aday adaylığım ile ilgili bir piar çalışması yürütürken, politik anlayışımı, partimizin memleket meselelerine bakışını, yapmak istediklerimizi de vatandaşlarımız ile paylaşıyorum.

Bu yola; yaşadığım şehir Pendik’e belediye başkanı olarak hizmet etmek, sahip olduğum donanımı ülkem adına vatandaşlarla paylaşmak için çıktım.
Kısmet olur da aday gösterilirsem, her kesimden destek alabileceğime, partimin Pendik’teki oylarını artırarak ve büyükşehir belediyesi seçimlerine de katkı sağlayarak seçileceğime inancım tam.

Fakat öncelikle ifade ettiğim gibi, günübirlik politikalar, hesaplar peşinde değilim. İdealist bir duruşum var. Dolayısı ile bu görev başka bir arkadaşımıza verilirse de; inandığım ve savunduğum değerler üzerinden partim için çalışmayı Allah rızasını kazanmak adına sürdüreceğim.”

Bölgemizin seçkin iş insanlarından ASYA Grup Teknik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sait Urulu, Dublin Üniversitesi siyaset bilimleri ve kamu yönetimi bölümünden yüksek lisans ve doktorasını yaparak mezun oldu.
Urulu; iş insanı, siyasetçi kimliğinin yanı sıra entelektüel birikimi ile de değerli bir isim.

Pendik Yenişehir mahallesinde ikamet eden 1976 Ordu Fatsa doğumlu Urulu, Anadolu İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra, İktisat Fakültesinden mezun olarak iş hayatına atıldı.

Lise dönemlerinde Refah Partisi ile siyasete başlayan Urulu, 2018 yılında Ordu milletvekili aday adayı, 2019 yılında Fatsa belediye başkan aday adayı oldu.