SporHaber Girişi : 03 Kasım 2021 16:21

PENDİK’E METE GAZOZ SPOR KOMPLEKSİ AÇILDI.

PENDİK’E METE GAZOZ SPOR KOMPLEKSİ AÇILDI.

Pendik Belediyesi bir çok mahalleye spor kompleksleri yaparak gençlerin ve toplumun tüm kesimlerinin spor yapma imkanı sağlıyor. Diğer yandan başarılı spor insanlarının isimlerini spor tesislerinde yaşatarak tarihe birer hatıra bırakıyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan Güllübağlar Mahallesindeki Spor Kompleksine Olimpiyat Şampiyonu Okçumuz Mete Gazoz’un adı verildi.

Açılışa Olimpiyat Şampiyonumuz Mete Gazoz ile birlikte Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya,  Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,  Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, Pendik Müftüsü Musa Bilgiç ve ilçedeki kurum kuruluş temsilcileri ile Pendikliler katıldılar.

Program açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ardından ev sahibi Pendik Belediyesi adına Başkan Ahmet Cin mikrofona geldi. Katılımcıları ve protokolü selamlayan Ahmet Cin spora desteklerinin süreceğini söyledi.

Başkanın konuşmasının ardından Pendik Kaymakamı Dr Hülya Kaya ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan konuşmalarını yaptılar.

Son konuşmayı Okçulukta Olimpiyat Şampiyonumuz Mete Gazoz yaptı. Tesis için Pendik Belediyesine teşekkür etti.

Şampiyon sporcumuza tebrik plaketini başkan Ahmet Cin ve Bilal Erdoğan takdim etti. Okunan duaların ardından, tüm protokol açılılış kurdelesini kestiler.

İlk önce potaya basket atan protokol daha sonra okçuluk için hazırlanan alana geldiler.  Şampiyon hedefi 12 den vurdu ve alkış aldı.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya,  Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,  Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin’de hedefe Mete Gazoz ile birlikte ok  attılar ve program sona erdi.