SiyasetHaber Girişi : 12 Mayıs 2023 13:52

MHP Adayı Fatih Kaya: Biz Devletimizin ve Milletimizin Bekasının Sigortasıyız

MHP Adayı Fatih Kaya: Biz Devletimizin ve Milletimizin Bekasının Sigortasıyız

İstanbul 1. Bölge MHP Milletvekili Adayı Fatih Kaya seçim çalışmalarını ilk günden bu yana yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Esnaf gezileri ve ev ziyaretlerinde bulunan, vatandaşlarla birebir temaslar kuran Kaya; sivil toplum örgütlerinin çeşitli organizasyonlarına da davet edilerek gündeme dair konuşmalar gerçekleştiriyor.

Kaya’nın son aktivitelerinden biri de, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ile Tuzla Aydıntepe Samsunlular Derneği ziyareti oldu.

Burada mikrofona davet edilen Fatih Kaya yaptığı konuşmada; MHP’nin seçim beyannamesi anlatarak, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek talep etti. Meclis’te MHP’nin güçlü bir şekilde temsil edilmesinin önem arz ettiğini ifade eden Kaya; “Ülkemizin sinsi planlarla bölünmeye, parçalanmaya çalışıldığı şu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemi  çok daha iyi anlaşılmaktadır. Biz ‘Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye’ anlayışı ile hareket eden bir yapıyız ve devletimizin ve milletimizin bekasının  sigortasıyız” sözlerine yer verdi.