SiyasetHaber Girişi : 05 Ocak 2022 15:29

MHP İlçe Başkanı Yalçın Çolak: 2023’te Kazanan Yine Türkiye Olacak

MHP İlçe Başkanı Yalçın Çolak: 2023’te Kazanan Yine Türkiye Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Teşkilatı ‘Güçlü siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023’ temalı yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MYK Üyeleri, İl Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve 1. Bölge İlçe Başkanları, birçok sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar katıldılar.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM

MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak etkinlikte yaptığı konuşmada; “Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, önce ülkem ve milletim düsturunu benimsemiş bir büyük davanın temsilcileriyiz. Her bir çalışmamızda bu ilkeyi rehber eder, yola öyle çıkarız. Vatanımızın bekası, insanımızın refahı ve huzuru bizler için vazgeçilmezdir. Buradan hareketle, büyük davamızın, aynı zamanda ülkemizin yurt içinde ve yurt dışında güçlü, kararlı duruşunu temsil eden Cumhur İttifakı’nın daha da güçlenip, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefimize yürümesi için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha da güçlenerek çalışma tempomuzu arttırmakta kararlıyız ” dedi.

ŞİMDİ DAHA DA GÜÇLÜYÜZ

Göreve geldiğimiz günden bu yana Pendik’te bulunan 36 mahallemizde teşkilat yapımızı güçlendirdik diyen İlçe Başkanı Çolak, yeni yapılanmamızı tamamladık. Her biri birbirinden değerli mensuplarımızla şimdi çok daha güçlüyüz. Ayrıca her bir mahallemizde, çalışmalarımıza güç katacak kadın mahalle temsilcilerimizi belirlemeye devam ediyoruz, onlara çok güveniyor ve inanıyoruz şeklinde konuştu.

MHP PENDİK SEÇİME HAZIR

Çolak konuşmasının devamında; “Hanelere misafir oluyor, Türkiye’miz için büyük hedeflerimizi anlatıyoruz. Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu tehdit ve tehlikeleri insanlarımızla paylaşıyoruz. Vatanımızın birliği, dirliği için çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmamakta kararlıyız. İnanıyoruz ki 2023’te yine kazanan Türkiye olacak Bu duygu ve düşüncelerle, toplantımıza teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, sizleri saygılarımla selamlıyorum” dedi.