SiyasetHaber Girişi : 16 Mart 2023 16:57

MHP Pendik’in Hedefi Yüz Bin Oy

MHP Pendik’in Hedefi Yüz Bin Oy

Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Teşkilatı kahvaltılı programda yerel basın ile bir araya geldi. Programda konuşan MHP  İlçe Başkanı Yalçın Çolak; “MHP Pendik olarak, ilçemizin en kalabalık mahallelerinde kalıcı bölge merkezleri, diğer tüm mahallelerde ise seçim süresince görev yapacak temsilcilikler açtık. Cumhur İttifakı seçimlerden başarıyla çıkacak. Bu süreçte yerel basınımız da çok önemli” dedi.

Toplantıya MHP ilçe yöneticilerinden; Kemal Piriğlu, Recep Palut, Kadir Arpacıoğlu, Rasim Terzioğlu, Fatih Doğru ile birlikte MHP İlçe Meclis Üyesi, Tevfik Kılıç ve Muammer Gül, Ülkü Ocakları Pendik Başkanı Mustafa Güleç ve Yönetici Umut Salih Aktaş yer alarak kendilerini tanıttılar. Ardından yerel basın kendini ilçe yöneticilerine tanıttı.

ÇOLAK: SEÇİME HAZIRIZ

Gazeteciler ile seçim üzerine soru cevap halinde bir sohbet gerçekleştiren Başkan Yalçın Çolak: “1 ay önce 1.440 sandık için kurulumuz belirlendi. Bölge teşkilatları ve seçim koordinasyon merkezleri planlandı. Teşkilattaki eksiklikler tamamlandı. Milletin menfaati için genel merkezimin uyguladığı politikaları yerelde sürdürüyoruz” dedi.

Kahvaltı programının ardından, İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve gazeteciler MHP Pendik İlçe Merkezine geçerek samimi bir ortamda sohbet gerçekleştirdiler.

PENDİK’TE HEDEFİMİZ 100 BİN OY

Başkan Çolak, MHP adına İstanbul 1. Bölge için koordinasyon merkezi olarak Maltepe’nin belirlendiğini ve seçimin oradan yönetileceğini  aktardı. Üyeliklerle ilgili çadırlar ve tanıtım faaliyetleri yapıldığını mahallelerde üye yapma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. MHP’nin Pendik’te oy oranlarını 100 bine çıkarma hedefleri olduğunu  halkın bu konuda teveccüh gösterdiğini söyledi.