MIKNATIS VE İNSAN SAĞLIĞINA FAYDALARI

MIKNATIS VE INSAN SAGLIGINA FAYDALARI

Tarihte ilk miknatisin faydaları keşfeden ve uygulayan ÇIN hükümdarlarıdır.

Çin, maddi manyetizmayı keşfedip uygulayan ilk ülke. Manyetik alan tedavisi, 2000 yıldan daha uzun bir süre önce izlenebilir. “Tarihsel Kayıtlara” göre, bazı insanlar erken dönem Han Hanedanlığı döneminde hastalıkları tedavi etmek için mıknatıs kullandılar. Bununla birlikte, tarihsel koşulların sınırlamaları nedeniyle, manyetik alanların tedavisi daha sınırlı ve daha yavaştır. Son on yılda Çin’in manyetik terapisi hızla gelişti ve klinik uygulama, deneysel araştırma ve mekanizma tartışmasında iyi sonuçlar elde etti.

Modern Tıp alanında şu an özellikle Almanya da mıknatıslı dekor ve takılar danışmanlara tavsiye etmektedirler..

 
 

Bilezik/kolye/bros/ortopedik ürünler de mıknatıs manyetik terapi uygulanmaktadır.

Başlıca faydası

Mıknatıs insanlar üzerinde iyileşme yönünden pozitif etkiye neden olmakta ve vücuttaki toksinleri atarak ağrıları dindirmektedir. Mıknatıslar migren ağrılarında, Alzheimer hastalığının tedavisinde ve hücre gençleştirme terapilerinde de kullanılmaktadır…

Mıknatıslı takılar kireçlenmeye, romatizmaya, bel fıtığı, boyun fıtığı, kol, boyun, diz ve bel ağrılarına, bilgisayar kullanan kişilerde oluşan bilek ağrılarına karşı etkilidir..

Ayrıca yastık altına konulan 1 adet mıknatıs oluşturacağı alan ile iyi uygu ve dinlenmiş olarak uyanacaksınız..

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.