PendikHaber Girişi : 18 Ekim 2024 13:18

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Macit, Pendik’te Türkiye'nin İlk Siber Güvenlik Lisesi'ni Ziyaret Etti

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Macit, Pendik’te Türkiye'nin İlk Siber Güvenlik Lisesi'ni Ziyaret Etti

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Bilal Macit, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve Pendik Milli Eğitim Müdürü Ertan Saygın, Pendik'te Türkiye'nin ilk siber güvenlik lisesi olan Teknopark İstanbul Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında, yeni yapılacak okul binasının inşaatında incelemelerde bulunan heyet, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

Siber güvenlik alanında eğitim vermek üzere hazırlanan okulun, öğrencilerin teknoloji alanında gelişmelerine katkı sağlaması hedefleniyor.

 

Bakan Yardımcısı Macit, eğitimde teknoloji ve siber güvenliğin önemine vurgu yaparak, bu tür okulların gençlerin geleceği için büyük fırsatlar sunduğunu belirtti.

Ziyaret, Teknopark İstanbul'un eğitim alanındaki yenilikçi yaklaşımlarını destekleme amacı taşırken, siber güvenlik alanında uzmanlaşacak gençlerin yetişmesine de katkı sağlamayı hedefliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.