MİLLET BAHÇESİ CENNETTE ORAYA GİRERKEN AYAĞIMIZ KAYMASA BARİ

Salı akşam saatlerinde Almanya’dan gelen kuzenim ve ailesiyle evime beş dakika yürüme mesafe uzaklıkta olan Pendikli’ye kazandırılan büyük bir yatırım olan Millet Bahçesi’ne gitmiş bulunduk.
Ailenizle hoşça vakit geçirelebileceğiniz doğanıza doğa katabileceğiniz ender bir yer milletimize kazandırılmış. Emeği geçen ilk başta Devlet yetkileri ve Pendik Belediyemiz ve Başkanı Ahmet Cin’i takdir ve tebrik etmek gerekir.
Bizleri evlerimizden çıkmamızı ve yeşillik görmemizi israrla davet eden bir hizmet olmuş.
Evlerinizde durmayın! Bu bahçede ailenizle hoşça vakit geçirebilirsiniz. 9 ağustos’da başlayan sinema etkinliği de olacak.
Malum pandemi sürecinde insanlar evlerine uzun süre tıkılıp kaldılar.
Bu hizmeti artık çıkın evlerinizden eşinizi dostunuzu çocuklarınızı getirin bu cennet behçesine der gibi bir davet olarak alıyorum ben.
Misafirim kuzenimle birlikte beğeniyle ayrıldık bahçeden. Yeşile doyduk.
Ama her şey güzel de Kaynarca mahallesinden gelirken bu bahçeye gelmemizde sorunlar yaşadık giderken de dönüşte de. Yaya geçidi yok. Trafikle koşturmaca yaşanıyor. Dört yerden o bahçeye ulaşabiliyorsunuz yaya güvenliğine hiç rastlayamadık. Karayolları ve Belediyemiz acil bu soruna el atmaları gerekmektedir. İlla birilerine araba çarpması, araba altında kalması gibi üzücü olayların cereyan etmesi gerekmiyor. Yaya geçidi, yayaların o bahçeye sorun yaşamadan geçmelerini sağlamak gerekiyor evvela. Pendik Belediyemiz umarım bu soruna ivedilikle eğilir kanaatindeyim. Tekrar bu hizmeti kazandırmalarından dolayı Devletimizi ve Pendik Belediyemizi takdir ediyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.