SporHaber Girişi : 19 Mart 2023 23:20

MSK, deplasmanda Depomaxx Haremspor’u 91-73 malup etti

MSK, deplasmanda Depomaxx Haremspor’u 91-73 malup etti

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde çaba eden MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Depomaxx Haremspor ile karşılaştı.

Maçın birinci dönemine süratli ve tesirli başlayan Carettalar, maçın denetimini eline alarak hem atakta hem de savunmada istediklerini alana yansıtıp on sayılık bir fark ile ikinci döneme 23-13 girdi.

İkinci dönemde oyunda dengeyi kuran konut sahibi takım Haremspor, istediği sayıları bulmaya başlasa da Mersin Büyükşehir, bu dönemde da  yüksek skor üreterek rakibiyle ortasındaki farkı muhafazayı başardı. Maçın birinci yarısı 46-35 Mersin Büyükşehir Belediyesi lehine sonuçlandı.

Üçüncü döneme tesirli başlayan mesken sahibi grup Haremspor oldu. Pota altında dayanılmaz uğraşların yaşandığı dönemde Carettalar, bilhassa dış şutlarda tesirli olamayınca farkı arttıramadı. Konut sahibi grup bu dönemde daha tesirli gözükse de Carettalar, son çeyreğe 64-58 önde girmeyi başardı.





Karşılaşmanın son döneminde yükünü koyan ve kalitesini alana yansıtan Carettalar, rakibinin guardını düşürdü ve bulduğu sayılarla farkı güzelce arttırdı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, son çeyrekte sergilediği performansla, son saniyeleri formaliteye dönüşen bu kritik karşılaşmayı 91-73 kazanarak doruktaki yerini korudu .
Hibya Haber Ajansı