MagazinHaber Girişi : 24 Ekim 2023 13:06

Müge Anlı Nevrigül Alan kimdir, Nevrigül’ü kim öldürdü? Nevrigül Alan olayı nedir?

Müge Anlı Nevrigül Alan kimdir, Nevrigül’ü kim öldürdü? Nevrigül Alan olayı nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert‘ programında kayıp olarak aranan Nevrigül Alan cesedi bulundu. Olayın ardından Nevrigül Alan kimdir sorusu merak konusu oldu. Nevrigül Alan cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Peki, Nevrigül Alan kimdir, Nevrigül’ü Kardeşi Nazmiye mi öldürdü? Nevrigül Alan olayı nedir?

46 gündür haber alınamayan Nevrigül Alan’dan geçtiğimiz gün acı haber geldi. Peki, Nevrigül Alan kimdir, öldü mü? İşte Müge Anlı Nevrigül Alan olayıyla ilgili detaylar…

Nevrigül Alan Bursa Gemlik ilçesinde zeytinlik bir alanda ağaca asılı vaziyette ölü bulundu. Ölümünde cinayet şüphesi bulunan genç kadını kimin öldürdüğü ise programda araştırılmaya devam ediyor.

Alan'ın evine yakın bir bölgedeki bir ormanlık alanda zeytin ağacına asılmış halde cesedi bulundu. Alan'ın cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Nevrigül Alan’ın cesedi nerede bulundu?

Alan’ın evine yakın bir bölgedeki bir ormanlık alanda zeytin ağacına asılmış halde cesedi bulundu. Alan’ın cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

MÜGE ANLI NEVRİGÜL ALAN OLAYI NE?

NEVRİGÜL ALAN AĞACA ASILMIŞ HALDE BULUNDU

Gemlik’in Hisar ve Umurbey mahalleleri arasında zeytin bahçesi bulunan bir çiftçi, kendisine ait bahçeye gittiğinde ağaca asılı bir kadın cesedi ile karşılaştı. Durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde cesedin 46 gündür kayıp olan Nevrigül Alan’a ait olduğunu belirledi. Araziye gelen ekipler, cesedin uzun süre burada olduğunu belirtti.

NEVRİGÜL ALAN NASIL KAYBOLDU

İznik ilçesinde bulunan çocuğunu almak için evden ayrıldığı iddia edilen 22 yaşındaki genç kadının cansız bedeni, incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Güvenlik önlemlerinin alındığı bölgeye gelen Savcı, olay yerinde incelemeler yaptı. Genç kadının cesedi, Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

NEVRİGÜL ALAN SORUŞTURMASI

Alan’ın ailesi, genç kadının kaybolmasının ardından Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı’nın yardımıyla, Alan’ın kaybolduğu bölgedeki güvenlik kameraları incelendi. Kamera kayıtlarında, Alan’ın son olarak bir taksi ile bölgeden ayrıldığı görüldü.

Anlı’nın programında yaşanan gelişmelerin ardından, Alan’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, Alan’ın son olarak birlikte görüldüğü taksi şoförü gözaltına alındı. Şoför, Alan’ı bir yere bıraktığını ancak nereye bıraktığını hatırlamadığını söyledi.

nevrigül alan kimdir

NEVRİGÜL ALAN KİMDİR?

Nevrigül’ün kaybolmasından sonra yakınları onu aramak için Müge Anlı’nın programına çıkmıştı. Nevrigül Alan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşıyordu. Alan, 46 gündür kendisinden bir türlü haber alınamayan evli ve 2 çocuk annesi.

Nevrigül Alan kaç yaşında?

Nevrigül Alan, 1996 yılında Bursa’da doğdu. Alan, 10 aylık hamileydi. Alan, kaybolduğu tarihte çalıştığı iş yerinden işten çıkarıldı. Alan’ın eşi, iş yerinden çıkarılması nedeniyle Alan’ın bunalıma girdiğini ve bu nedenle kaybolabileceğini söyledi.