MagazinHaber Girişi : 20 Ocak 2023 18:19

Muhabir Mert Ramazan Demir’e özel hayatı hakkında soru sordu: Sarıkaya araya girdi

Muhabir Mert Ramazan Demir’e özel hayatı hakkında soru sordu: Sarıkaya araya girdi

Başrollerini�Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Netflix’in yeni dizisi Şahmaran’ın galası geçtiğimiz akşam yapıldı. Galada muhabir Mert Ramazan Demir’e aşk dedikoduları konuşulan Afra Saraçoğlu’yla ilgili soru sordu. Serenay Sarıkaya, muhabirin sorusuna tepki vererek, “Mert’i sana yedirmeyeceğim” dedi. Mert Ramazan Demir’in koluna girerek oradan uzaklaştırmaya çalıştı.

Serenay Sarıkaya araya girdi

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in adı bir süredir rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile anılıyor. Saraçoğlu’nun 4 yıllık ilişkisini bitirmesi aşk iddiasını güçlendirirken çift söylentileri her fırsatta yalanladı. Şahmaran’ın galasında kamera karşısına geçen Demir’e Afra Saraçoğlu ile ilgili soru sorulmak istenince Serenay Sarıkaya girdi.

Mert Ramazan Demir: Yalan haber, arkadaşız

Demir, aşk iddiası için “Yalan haber, arkadaşız. Bunu bin kere söyledik” derken Sarıkaya da soru soran muhabire “Gelip kötü niyetli bir soru soracağı belliydi. Mert’i sana yedirmeyeceğim” dedi. Sarıkaya daha sonra genç oyuncunun koluna girerek uzaklaştırmaya çalıştı. İkilinin o anları ise sosyal medyada kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılınca gündem oldu.