SiyasetHaber Girişi : 16 Nisan 2023 18:06

Murat Şahin’e Destek Halkası Genişliyor

Murat Şahin’e Destek Halkası Genişliyor

MHP İstanbul 1. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı Murat Şahin seçim çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor.

Her kesimden ilgi ve yakınlık gören Şahin’e verilen destek de halka halka genişleyerek büyüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz Cuma gecesi iftar programı ve Pendikli muhtarlarla gerçekleştirilen sahur buluşmasına ilgi de bu desteğin göstergelerinden biri oldu.

ONX Kafe Restaurantta düzenlenen sahur programına muhtarların yanısıra; İstanbul Milletvekili ve yeni dönemde de yine 1. Bölge Milletvekili Adayı gösterilen Mehmet Bülent Karataş, MHP MYK Üyesi ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Nevzat Ünlütürk, 1. Bölge Milletvekili Adayı Hilal Dilber, MHP İl yöneticileri, MHP Pendik ilçe Başkanı Yalçın Çolak, Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Güleç,  çok sayıda partili ve basın mensupları katılarak destek verdiler.

Murat Şahin’in selamlama konuşmasından sonra mikrofona gelen İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş; “Pendiklilerden ve bölge halkından Murat Şahin kardeşimize  sahip çıkmalarını ve onu meclise aramıza göndermelerini bekliyoruz. Şahin kardeşimiz bu güne kadar vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla hep hemhal oldu.

Hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Şimdi sıra sizlerde. Bu çok kıymetli kardeşimize sahip çıkma zamanı geldi” dedi.

Programda söz verilen Nevzat Ünlütürk ve Hilal Dilber de söz konusu seçimlerin, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü savunanlarla, eyalet sistemi, özerklik hevesi içinde bölünmesini kurgulayanlar arasında olduğuna vurgu yaparak; Türk milletinin bu noktada tavrının net olacağına inandıklarını ifade ettiler. 

Sahur buluşması Murat Şahin’in misafirler ile tek tek tokalaşıp sohbet etmesinin ardından fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Bölücü zihniyet mensuplarının haricinde, her düşünce ve inançtan  insana yakın olan ve yakınlık gören Murat Şahin’e desteğin artacağı, yapılan kamuoyu araştırmalarında da görülmekte.

Şimdiden ön plana çıkan slogan şu: “Oylar MHP’ye, destek Şahin’e”