NEREYE GİDİYORUZ HEP BİRLİKTE

Hayat insana neler neler öğretmiyor ki büyümeyi, sabretmeyi ,hırslarına yenilmemeyi, öfkeyi bastırmayı, kavganın ne anlamsız bir şey olduğunu anlatımların sakince anlaşılır dilde olması gerektiğini..

Bazen dayak yemeyi (mecazi anlamda) bazen güzel öğretilerle bazen uyarılarla ama mutlaka öğreniyoruz.

Hayat bize ya öğreneceksin diyor ya da kaldığın yerden tekrar devam edeceksin ben istemiyorum şahsen tekrar bu kaosa bu tımarhaneye yani dünyaya dönmeyi.
 
Ne gerekiyorsa ne bedellere ödenecekse ,ne kadar canım yanacaksa yansın kendimi bulmaya öğrenmeye devam ediyorum bütün kanallarım açık .Bu yüzden isteyen katılır isteyen katılmaz sözlerime.

Ben de  yoluma çıkacak ve buna uyacak kişilerle yoluma devam ederim çünkü vasat , asalak insanlara hiç tahammülüm kalmadı artık mümkün olduğunca uzak duruyorum. 

Uyum sağlamak zor oluyor artık eskiden idare ediliyordu ama artık o safhayı da geçtik.

Her şeyden önce zevk almıyorum boş geçinen kendine anlamaya çalışmayan sorgulamayan sadece dünyasal zevkleri bünyesinde yer etmiş bunları savunan insanları sevmiyorum onlar yüzünden hayır demeyi ve uzaklaşmayı öğrendim. 

Ne mutlu bana ki sadece insana değil tüm canlılara saygısı sevgisi olan kişiler çıkıyor karşıma çıkmayanlara da eyvallah uzak durmaları yeterli. 

Dünya  malı dünyada kalıyor en güzel örnek aileden gidenler ve geride bıraktıkları  arkasında bırakıp gidiyor bir şey almadan Çünkü ona orada dünyadaki malından faydası olmayacak. 

Götürdüğü tek şey bu dünyada yaptıkları artıları, eksileriyle beraber ne kadar insan olabilmiş, ne kadar olamamış ya tekrar başlayacak sil baştan veya bunuda hak etmeyerek toprak aldım da yok olarak, ya da bir üst segmente ulaşıp yoluna devam edecek.

Çevremizde görüyoruz Ne kadar hak yiyenler ne kadar  canlılara isteyerek zarar  verenler bu bayramda olduğu gibi sanki hayatında hiç et yememiş gibi ...
Mutlu yaşıyor görünseler de cezaları ağır olacak ve bizler bunu bu dünyada göreceğiz. 

Altın çağına girmekteyiz bilmem farkında mısınız dünyanın sonu ışık hızıyla gelmekte çevrenize bir bakın daha önceki yıllarda olmayanlar olmakta tabiat bile renk değiştirdi amaçlar istekler yozlaştı.

Nereye gidiyoruz farkında mısınız kendinize gelin çok geç olmadan....

Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.