DünyaHaber Girişi : 25 Mart 2023 13:20

Oasis’de ralli heyecanı

Oasis’de ralli heyecanı

ACE of MICE Awards Kongre, Toplantı ve Aktiflik Ödülleri’nde “En İyi Spor Etkinliği” kısmında Heyet Özel Ödülü’nü kazanarak birinci ve tek ödüllü ralli olan tertip, Oasis Bodrum’daki stant ve söyleşi ile başlayacak.

Geleneksel hale gelen ve ortalarında şampiyon pilotların arabalarının bulunduğu ‘Ralli Otomobilleri Sergisi’ 09-16 Nisan tarihleri ortasında Oasis Bodrum’da ziyaret edilebilecek. Ayrıyeten şampiyon ralli pilotları Serdar Bostancı, Burak Çukurova, Kemal Gamgam ile Bodrumlu atletler Ali Dinç ve Furkan Paşalı Oasis Bodrum’da 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşecek söyleşide araba severlerle bir ortaya gelecek ve ralli ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacak. Castrol, ralli simülatörleri ile aktiflikte iştirakçiler ile buluşacak.

Oasis Bodrum Genel Müdürü Özgen Özyurt, üçüncü sefer sponsor oldukları aktiflik hakkında şunları söyledi:





“Rally Bodrum’un bölgemize ve  spor turizmine getirdiği katma değerden çok memnunuz.  Geçen senelerde bunun çok güzel yansımaları oldu ve ilk ödüllü ralli unvanını kazanan organizasyon oldu.  Bir şekilde kendi ülkesinden dışarı çıkmış turizmi yaşamış bütün insanların bildiği bir dünya markasıdır Bodrum. Bodrum Rallisi’nin de Oasis’le özdeşlemesi ve bir arada anılması için desteklerimize devam edeceğiz”�

Oasis Bodrum’un da sponsorları ortasında yer aldığı 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası birinci yarışı Rally Bodrum, yarımadanın doğal hoşluklarını gözler önüne seren ve Mumcular, Mazı, Etrim bölgelerinde yer alan etaplarda koşulacak.

Hibya Haber Ajansı