DünyaHaber Girişi : 27 Haziran 2022 13:11

Oğlu Öldürülen Tiktok Yıldızından Acı Haykırış!

Oğlu Öldürülen Tiktok Yıldızından Acı Haykırış!

ABD Alabama’da yaşayan TikTok fenomeni Ophelia Nichols’ın 7 milyon takipçisine acı dolu şekilde seslenişi adeta duyanların yüreğini dağladı. Oğlu aracında silahlı saldırıya uğrayarak ölen talihsiz kadın 7 milyon takipçisine oğlunun katillerini bulmasına yardım etmeleri için yalvardı. 18 yaşındaki Randon Lee, Alamaba Prichard’da sabah 7:45 sularında vuruldu, 19. doğum gününden bir gün önce öldü ve bir benzin istasyonunda ölü bulundu.

Yedi milyon takipçisi olan Ophelia Nichols, 19 milyon kez izlenen bir videoda oğlunun ölüm haberini ve yaşadığı acıyı paylaştı.

Ophelia Nichols, yayınladığı videoda oğlu Randon Lee’nin katilini bulmak için umutsuzca yardım istedi.

Ağlamaklı sesiyle konuşmaya başlayan kadın “Sözlerim yayılıyor ve herkesin bilmesini sağlamalıyım. Bu videoyu bir amaç uğruna çekiyorum. Sizden hiçbir zaman bir şey istemedim ama bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bugün bebeğimin 19. doğum günü olacaktı. Oğlum öldürüldü. Vuruldu ve kalbimde tanımadığım bir nefret var, çünkü hiç kimseye karşı nefret duymadım.” sözlerini kullandı.

“OĞLUMUN KATİLLERİ DIŞARIDA BİR YERDE”

Nichols “Bu şahıs oğlumun canını aldı ve onların benim şehrimde olduğunu biliyorum. Orada yaşıyorlar ve nefes alıyorlar ve oğlum öldü. Henüz 18 yaşındaydı. Bu birinin hayatının en güzel yaşı olmalı. Ve katilleri dışarıdalar,” dedi.

Kameraya bakarken katillere seslenen acılı anne “Oğluma bakmanı istiyorum. Bu benim oğlum. Ve onu benden aldın.” Derken hıçkırarak ağlıyordu…

Video bu sözlerle son buldu.

Ophelia Nichols, takipçilerine seslenirken şunları söyledi:

“Birisi çocuğuma bunu kimin yaptığını biliyor ve birilerinden yardım istiyorum. Herhangi birinin yardımına ihtiyacım var”