GündemHaber Girişi : 31 Ekim 2023 16:30

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, 2024 Öğretmen Atama takvimi belli oldu mu?

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, 2024 Öğretmen Atama takvimi belli oldu mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atama takvimi üzerinde çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşlar Ekim ayında açıklanması beklenen öğretmen atama sayısını merak ediyor. Peki, 2024 yılının öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte 2023-2024 öğretmen atama takvimi…

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atama takvimi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Öğretmen adayları, Ekim ayında açıklanması beklenen öğretmen atama sayısını heyecanla bekliyor. Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamaları ile ilgili açıklama yaptı mı?

Öğretmen atamaları olacak mı?

Öğretmen ataması konusundaki soruları da yanıtlayan Tekin, şöyle konuştu:”Bütçe konunu ile bağlantılı bir durum. Gündeme geldiğinde bize ayrılan kadro belli olacak. Mutlaka atama olacak.

Öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in öğretmen atama takviminin detaylarının ekim ayının sonuna doğru açıklanacağı bilgisini daha önceki açıklamalarında duyurmuştu. Ekim ayının son günleri yaşanırken binlerce öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyor.

 

milli eğitim bakanlığı

Yeni döneme ilişkin Bakan Yusuf Tekin, önümüzdeki yılın mart ayına kadar atama sürecini tamamlamış olacağız. Cumhurbaşkanımıza da bu şekilde değerlendirilmelerimizi yaptık. Sayı ve süreçle ilgili detayları önümüzdeki günlerde paylaşacağız” dedi.

Öğretmen atamalarına ilişkin net bir tarih bilgisi henüz bulunmuyor. Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.