OKAN HOCA SAHAYA DİKKATİNİ VERMEK ZORUNDA

          Trendyol Süper Lig 4.haftasında Galatasaray Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Transfer tahtası yasağı bulunan ve kalesinde dahi 15 yaşındaki oyuncusu ile maçlara tutunmaya gayret gösteren ev sahibi, maçı 1-5’lik skor ile kaybetti.

          Adana Demirspor ligimizin şehir takımlarından olan güzide bir takımımız… Uzun yıllar sonra ligimize tekrar dönerek yeni bir hikaye yazdılar. Belhanda ve Akintola lı ilk oluşturulan kadro meyvesini vererek Adana ekibinin buralara kadar gelmesini kolaylaştırdı. Nitekim Vincenzo Montella’nın ayrılığı sonucunda takımda farklı farklı operasyonlara geçildi. Hiçbiri tutmadığı gibi takımın kadro kalitesinin düşmesine de sebebiyet oldu. Bu yıl transfer yasağı kıskacından kurtulamayan Adana ekibi kalesine dahi güçlendirmede bulunamadı. Genç kalecisi ile bu sezon bugünkü maç ile beraber totalde 10 gol’ü ağlarında görmüş oldu Adana Demirspor. Ben Kaleci deniz için bu maçların fırsat olduğunu düşünüyorum. Umarım Deniz bu şansı etkili bir şekilde kullanır ve yıldızını parlatır. Galatasaray ise bugünkü maçı farklı bir skor ile kazandı fakat bu denli eksik bir takıma karşı çok fazla pozisyon açıkları verdi. Maalesef Galatasaray iyiye gitmiyor. Transfer şart hem de çok şart. İcardi ye top bile getirilemiyor. Icardi topu almak için defans bloğuna kadar çekiliyor. Nitekim bugün topu almak isterken kendini zorladı ve sakatlandı. Okan hoca ise derin bir konsantrasyon kaybı içerisinde. İlk yarı durumu 0-4’e getirmişsin ve galibiyeti garantilemişsin. Al geleceğe dair umutlu ve yetenekli genç futbolcuları oyuna. Almadı ve almadığı skoru arttırabilmek için genel oyuncuları korudu. Halbuki genç ve yetenekli çocukları ikinci yarının tümünde oynatsaydı bu sezon için yeni hesaplar oluşturulabilirdi. Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe dahi kadrolarında genç oyuncuları oynatmaya başladı.

          Sonuç olarak Okan Hoca sahayı ve saha içinde kalabilmeyi hedeflemeli. Genç oyunculara şans vererek hem onların hem de onların önlerini açmalıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.