Özel Olan Özel Kalır

Ben olmaktan korkmayın!
Özel bir bireysin herkesin kendisi olduğu gibi.

Bu hayat sadece sana hediye edildi, tüm vasıflarınla misyonunla gönderildiğin, senden başka olmayan varlığınla olduğun gibi özelsin.

Duruşun, bakışın ,gülüşün, geliştirmiş olduğun vizyonun la güzelsin, çevrende sana benzemek isteyen taklitlerin mutlaka olacak.

Unutma ki taklitler her zaman aslını yaşatır ama o olamaz. Bu yüzden sakın onlara kızma hatta teşekkür et varlıklarına ,kendinin çok özel bir varlık olduğunu gör ve şükret.

Seni aşağıya çekmek isteyeceklerdir sana başka yüzlerini gösterip senin ruhunu zedelemek, elde etmek için çalışacaklardır sakın etkilenme, sadece izle.

Çalışan ,üreten sevgisinde sınırsız olan her insan kıskanılır yüzüne gülünse de arkasından hep aleyhine konuşulur, yermeye dışlamaya aşağılamaya açıklarını yakalamaya çalışılır.

Asla pes etme başarılar bazı aciz kişilerin hazmedemeyecekleri, kabul edemeyecekleri çirkinliklere başvuracak nedenleri yaratır.

Başarılar hedeflenen yolda ne kadar engeller çıksa da yılmadan mücadele etmekten geçer.

Çabalarımız, mücadelemiz başarımızın anahtarıdır buna set çekmeye çalışanlara sadece tavrımızla dur diyebiliriz.

Başarı umursamazlıktan bildiği yoldan, vazgeçmemekten geçer
ve motivasyonla ilerler.

Unutulmamalıdır ki her zaman uzun çıkılacak yolculuklar tek bir adımla başlar tercihlerle gelişir.

Başarı , başarısızlıklardan çıkarılan öğretilerden oluşur hedef sapmadan azmettiği yolda son bulur yeni başarılara yön verir.

Hayat zekanın tecrübeyle birleştiği ince bir çizgidir ancak görenler, uygulayanlar, farkedenler kazanır.

Sevgide ve umutla kalın….
Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.