TeknolojiHaber Girişi : 19 Nisan 2023 11:34

Panasonic Connect, IP özellikli kompakt canlı anahtarlayıcı geliştirdi

Panasonic Connect, IP özellikli kompakt canlı anahtarlayıcı geliştirdi

Panasonic, 2023 NAB Show'da yayın kalitesinde kolay görüntü yapımı sağlayan 10bit işlemeyi tanıttı.

Panasonic Connect derslerin, kurumsal web seminerlerinin ve başka çeşitli canlı aktifliklerin kolay ve yüksek kaliteli görüntü akışı için yeni bir IP uyumlu kompakt canlı anahtarlayıcı olan AV-HSW10'u geliştirdiğini duyurdu. Çeşitli canlı yapımlar için yaygın olarak kullanılan Panasonic'in AW-HS50 canlı anahtarlayıcısını temel alan yeni model, 10 bit sürece özelliğine sahip kompakt bir gövdeye sahip. Ayrıyeten daha fazla çalışma mühleti, güvenilirlik ve IP uyumluluğu üzere gelişmiş özellikleriyle aktüel canlı görüntü yapımı için ülkü bir tahlil haline geliyor.





Yayın Kalitesinde Görüntü Prodüksiyonu

Panasonic Connect, AV-HSW10 ile şirketler ve okullar tarafından kullanılan yüksek kaliteli görüntüye yönelik artan talebe ve görüntü üretiminde iş gücünden tasarruf sağlayan IP uyumluluğu muhtaçlığına karşılık veriyor. Tıpkı vakitte en yaygın kullanılan yayın protokollerini destekliyor ve SDI ve HDMI'ya ek olarak NDI® ve SRT üzere IP girişleri/çıkışları da bünyesinde bulunduruyor. Ek olarak bu giriş/çıkışların tümü kullanışlı [1]kompakt ve son[2] derece taşınabilir dizüstü bilgisayar boyutunda bir kasada buluşturuyor.

IP özellikli PTZ kameralarla birleştirildiğinde de kolay bir IP tabanlı görüntü yapım sistemi oluşuyor. AV-HSW10, tüm bunlara ek olarak akış hizmetlerine direkt yükleme için RTMP'yi ve web konferans hizmetleriyle uyumluluk için USB Görüntü Sınıfı'nı (USB Video Class) destekliyor. Sistemler, saha büyüklüğüne ve platforma nazaran ayarlanabiliyor ve üretimden dağıtıma kadar her etapta tek kişinin çalışması kâfi oluyor.

Daha Fazla Çalışma Mühleti ve Çevik Tasarım

AV-HSW10, yayın kalitesinde görüntü için 10 bit sürece üzere üst seviye yapımı destekliyor. Selefi AW-HS50'nin tanınan tasarımı da AV-HSW10'da daha da uzun çalışma mühletleri ve çeviklik için geliştirildi. Ana ünitedeki kullanıcı dostu düğmeler, kullanışlı bir T biçimindeki sürgü ve kullanımı kolay aygıt ekranları, canlı yer yapımı için hayati kıymet taşıyan kolay ve yanılgısız çalışma imkanı sağlıyor.

AV-HSW10, tüm bunların dışında uygulamalarda görüntü ve fotoğrafları görüntülemenin yanı sıra bir ağ[3] üzerinden bir PC'den kolay, direkt geçiş için Panasonic Yazılım Denetim Paneli ile uyumlu olacak ve alanda ekstra verimli çalışma için birden fazla kişinin tıpkı anda çalışmasına müsaade verecek.

IP temelli kolaylığa ve yüksek kaliteli görüntüye sahip AV-HSW10, teknolojik açıdan yüksek esneliğe sahip bir eğitim sınıfı yahut kurumsal varlığı geliştirmek için bir web semineri üzere sayısız canlı aktiflik senaryosu için yerinde görüntü yapımını ve yayıncılığını kolaylaştırmak için ülkü bir tercih haline geliyor.

Öne Çıkan Özellikler

Kompakt ve dizüstü bilgisayar boyutunda bir kasada yayın kalitesinde yüksek çözünürlüklü görüntü.

NDI®1,2, NDI®| HX1,2,[4] SRT ve RTMP[5] giriş/çıkışının yanı sıra SDI ve HDMI. USB Görüntü Sınıfı ile uyumlu USB terminali. Web konferans hizmetleriyle kolay entegrasyon için üniteden direkt yayın.

Canlı yapım için kolay, kolay kullanım ve sıkıntısız güvenilirlik için sağlam kasa.

AV-HSW10 hakkında daha fazla bilgi için Canlı Anahtarlayıcılar | AV-HSW10 – Türkiye | Panasonic Connect adresini ziyaret edebilirsiniz.

[1]NDI®, NewTek, Inc. tarafından geliştirilen ve IP görüntü yapım iş akışını destekleyen yeni bir protokoldür. NDI®, NewTek, Inc.'in Amerika Birleşik Devletleri ve başka ülkelerdeki tescilli ticari markasıdır. Bu örnekte NDI®, yüksek bant genişliği NDI® ile düşük gecikme mühletini belirtmek için kullanılır. NDI®|HX, yüksek verimliliğe sahip düşük bant genişliği NDI®| HX'i belirtmek için kullanılır.

[2] Başka lisans satın alınmasını gerektirir. Detaylar için lütfen Panasonic satış temsilcisiyle bağlantıya geçin.

[3] İlerleyen periyotlarda takviye sağlanması planlanıyor

[4] NDI |® HX sadece giriş için desteklenir

[5] RTMP sadece çıkış için desteklenir.

Hibya Haber Ajansı