Kültür ve SanatHaber Girişi : 04 Mart 2024 17:27

PEFHEM’den Dev Konser

PEFHEM’den Dev Konser
Başkanlığını Serdar Özalkak’ın yürüttüğü Pendik Folklor Halk Eğitim Merkezi Derneği (PEFHEM),‘Selahattin Altınbaş Şarkıları’ başlığını taşıyan konseriyle tüm müzikseverlere muhteşem bir gece yaşattı.
PEFHEM’den Dev Konser

Geçtiğimiz 26 Şubat Pazartesi günü akşamı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve sunumunu Mustafa Yolaşan’ın yaptığı programda, Şef Melda Kuyucu Kılıç yönetimindeki PEFHEM Korosu keyifli bir performans sergiledi.

Programda konuk sanatçı olarak Melihat Gülses yer aldı. Gülses, okuduğu birbirinden güzel parçalarla dinleyenleri adeta mest etti.






TRT Sanatçısı Ayşe Tunalı, Sunucu Mustafa Yolaşan ve Şef Melda Kuyucu Kılıç da okudukları birer şarkı ile etkinliğe renk katan unsurlar arasında yer aldılar.




Programın bir diğer sürprizi ise Dernek Başkanı ve aynı zamanda Şehrin Şairleri şiir grubu üyesi olan Serdar Özalkak’tan geldi. Özalkak ünlü şairlerimizden Behçet Necatigil’in ‘Sevgilerde’ şiirini okurken hem duygulandı hem de dinleyenleri duygulandırdı.



Protokolde yer alan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız’a Tema Vakfı fidan bağışı yapıldı.

Mehmet Yıldız yaptığı konuşmada; “PEFHEM’in etkinliklerini gururla takip ediyoruz. Bizleri ülkemizin dev sanatçıları ile buluşturmuş olmaları takdire şayan. Dernek başkanımız Serdar Özalkak’ı, Şefimiz Melda Kuyucu Kılıç’ı ve PEFHEM koromuzu da özellikle tebrik ediyorum” dedi.


Eserleri seslendirilen Selahattin Altınbaş’ın kızı İnan Çakır da konuklar arasında yer aldı.



PEFHEM KORO ÜYELERİ:

Aynur Atasoy

Aydın Solmaz

Asena Demirer

Emre Vatandaş

Funda Erel

Filiz Tüysüz

Gökhan Erbay

Hüseyin Güven

Hakkı Üresin

Mehmet Nuri Tekin

Menekşe Yapar

Melda Tüfekçi

Nükhet Uygur

Onur Çaylak

Onur Dursun

Ramazan Gürçay

Ruhsar Üresin

Sevinç Hanhan

Sibel Çıkay

Sevcan Varzikoğlu

Ulkay Karabiber

Zerrin Üçok
Saliha Baysal Kılıçaslan 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.