Kültür ve SanatHaber Girişi : 01 Ekim 2024 16:18

PEKSAD’tan Gazetemize Nezaket Ziyareti

PEKSAD’tan Gazetemize Nezaket Ziyareti
Pendik Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (PEKSAD) Başkanı Yasin Gördeli, ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Pendik Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (PEKSAD) Başkanı Yasin Gördeli ve yönetim kurulu üyeleri Emre Bora Gülen, Serenad Esgin Gördeli, Buğra Emre Toklucu, Hatice Sebahat Temel, Levent Özel ve Nurullah Ayvaz gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

PEKSAD yönetim kurulu üyelerini gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Metin Yazıcı karşılayıp ağırladı.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yasin Gördeli, dernek faaliyetleri hakkında şunları söyledi:

“Pendik Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü olarak, şeffaflık, dürüstlük, saygı ve eşitlik gibi temel değerlere bağlı kalıyoruz. Eğitimlerimizi, her bireyin kendini özgürce ifade edebileceği ve güvenli bir ortamda öğrenebileceği şekilde düzenliyoruz.

Pendik Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü olarak, 2002 yılından bu yana sürdürdüğümüz çalışmalarla topluma değer katmanın gururunu yaşıyoruz. Sanatın ve sporun birleştirici gücüne inanıyor, bu alanlarda yeteneklerini geliştirmek isteyen herkesi kulübümüze davet ediyoruz. Bizimle birlikte bu yolculuğa katılın, kendinizi keşfetmenin ve geliştirmenin keyfini çıkarın.”




Dernekteki eğitimlere de değinen Gördeli sözlerine şöyle devam etti:

“Kulübümüz, geniş bir yelpazede sunduğu eğitimlerle her yaştan katılımcıya hitap etmektedir. Eğitimlerimiz arasında şunlar yer almaktadır:

Dans: Farklı dans türlerinde eğitimler sunarak, katılımcıların ritim duygusunu ve dans yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz.

Enstrüman: Gitar, piyano, keman gibi enstrümanlar için profesyonel eğitimler veriyoruz. Ritim: Ritim duygusunu geliştiren çalışmalara yer veriyoruz.

Koro: Birlikte şarkı söylemenin keyfini ve disiplinini yaşatan koro çalışmaları düzenliyoruz.

Drama ve Tiyatro: Katılımcıların özgüvenini artıran ve sahne sanatlarına ilgi duyanlar için drama ve tiyatro dersleri sunuyoruz.

Fotoğrafçılık: Fotoğraf çekim teknikleri ve sanatsal bakış açısını geliştiren fotoğrafçılık kursları düzenliyoruz.

Resim: Farklı resim tekniklerinin öğretildiği ve sanatsal yaratıcılığı teşvik eden resim dersleri veriyoruz.

Satranç: Stratejik düşünme ve problem çözme yeteneklerini geliştiren satranç eğitimleri sunuyoruz.

Jimnastik: Esneklik, denge ve koordinasyonu artıran jimnastik eğitimleri sağlıyoruz.

Pilates ve Zumba: Fiziksel sağlığı koruyan ve zinde kalmayı sağlayan pilates ve zumba dersleri veriyoruz.”


Ziyaret toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.