SiyasetHaber Girişi : 20 Kasım 2023 10:43

PENDEF Başkanı Murat Çevik ve yöneticilerinden AK Parti İlçe Başkanlığına Ziyaret

PENDEF Başkanı Murat Çevik ve yöneticilerinden AK Parti İlçe Başkanlığına Ziyaret

Pendik Dernekler Federasyonu (PENDEF) Başkanı Murat Çevik ve yöneticileri, AK Parti Pendik İlçe Başkanlığına bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Murat Çevik ve yöneticilerini, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve yönetimi karşılayıp ağırladı.

PENDEF yöneticisi olan memleket derneği başkanları kendilerini tanıttılar.

PENDEF Başkanı Murat Çevik ziyarette yaptığı konuşmada; “Pendik Dernekler Federasyonu büyük bir kurum. 52 memleketin birçok derneğini, Pendik’in demografik yapısını temsil ediyor. Önümüzde yerel seçimler var. AK Parti’nin seçim süresince PENDEF ile fikir alışverişinde bulunacağını umuyoruz” sözlerine yer verdi.

PENDEF Derneği Onursal Başkanı, geçen dönem Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı olan Ramazan Öztürk de, Pendik’in nüfus yapısına hakim olan birçok memlekete hitap eden PENDEF’in daha önceki dönemlerde fikren yakın olmasına rağmen parti içerisinde meclis üyelikleri adaylığı konusunda hakkettiği tevazuyu görmediğini bu dönemde daha çok talepkâr olacaklarını bildirdi.

45 gündür ilçe yönetim kurulu üyelerini hassasiyetle seçtiğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Özer Sarıkaya da; “İlçe Yöneticilerini seçerken Pendik’te nüfusu yoğun olan illerin temsilcilerini özellikle seçtik. Her meslekten her yaştan kişiye yer verdik. Bunu meclis üyelerimizde de uygulayacağız. 1 oy bile önemli bizim anlayışımızda. Geçmişte Sinop’u 1 oyla kazandık, Yalova’yı 4 oyla kaybettik. Seçimin bir matematik olduğunu biliyorum. Dayanışma içinde fikirlerinize ve görüşlerinize değer veriyorum, oylarınıza talibim” dedi.

Sarıkaya: “Meclis üyesi başvurularımız 3 Aralık’a kadar devam ediyor, belediye başkanlığı aday adaylığı için 22 Kasıma kadar süre var. Başvurularınızı internet üzerinden bekliyoruz sonrasında ilçeye gelip onaylatabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

PENDEF Başkanı Murat Çevik, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya’ya çiçek takdim etti ve toplu fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi.