PENDİK ALPEREN OCAKLARI HİZMETE GİRDİ

Kaynarca Mahallesi E-5 Yanyol No. 54 Pendik adresinde hizmete giren Alperen Ocakları Pendik Şubesi’nin açılış programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Açılış programına İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanı Sn. Emir Faruk UZUNPINAR ve ilçe başkanı Sn. Emre SATILMIŞ’ın kurdela kesimiyle başladı. Açılış programı Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Vahap DOĞAN, siyasi parti ve gençlik kolları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun iştirakleriyle gerçekleşti.
Açılışta konuşma yapan Alperen Ocakları Pendik İlçe Başkanı Sn. Emre SATILMIŞ, Türk ve Müslüman coğrafyasının acı ve zulümden geçtiği şu günlerde mahşer-i vicdanın muhatabının Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlam medeniyeti ve tarihi kökleriyle bu misyonu üstlenebileceğini kaydetti. Bununla birlikte açılışı yapılan Pendik Alperen Ocakları binası dahil bu dava şuuru ile açılan tüm binaların sadece taştan duvarlar olarak değil, Müslüman Türk’ün davasının yükünü omuzlayıp daha ileri taşımak amacıyla gönüllerini taşın altına koymak isteyen tüm vatandaşları kuşatan yapılar olarak görülmesi gerektiğini ifade etti.
İlçe Başkanı konuşması sonrası Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Sn. Emir Faruk UZUNPINAR, Nizam-ı Alem davası ile ocak teşkilatlanmalarının devam ettiğinden bahsederek; Müslüman Türk aleminin konjonktürel durumuna değindi ve bu durumun getirdiği sorumlulukların her zaman farkında olunması gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca Alperen Ocakları Pendik İlçe Başkanlığı Açılış Programı’na katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek konuşmalarını sona erdirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.