PendikHaber Girişi : 26 Haziran 2024 14:15

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Şantiyeleri Ziyaret Etti

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Şantiyeleri Ziyaret Etti
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, kentin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak yatırımları yerinde görmek ve çalışmaların son durumunu öğrenmek için belediyenin devam eden şantiyelerini ziyaret etti.

Başkan Ahmet Cin, incelemelerde bulunduğu projeler arasında; Pendik Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Uluhan Caddesi Yol Açma ve Genişletme Projesi ve Temizlik İşleri Hizmet Binası yer aldı.

Ziyaretlerine Pendik Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatıyla başlayan Başkan Cin, yetkililerden bilgi aldı ve projenin son aşamalarını inceledi.

Yeni hizmet binasının, tamamlandığında modern imkanlara sahip olacağını ve vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulacağını belirtti.

 



Daha sonra Uluhan Caddesi Yol Açma ve Genişletme Projesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Cin, projenin tamamlanmasıyla birlikte trafik akışının rahatlayacağını ve caddenin yayalara da daha güvenli hale geleceğini söyledi.



Son olarak Temizlik İşleri Hizmet Binası'nı ziyaret eden Başkan Cin, binanın tadilat ve onarım çalışmalarını inceleyerek, temizlik personelimize daha modern ve konforlu bir çalışma ortamı sunacağız dedi.
 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.