PendikHaber Girişi : 19 Ağustos 2024 15:34

Pendik Belediyesi'nden Yeni Su Sporları Merkezi

Pendik Belediyesi'nden Yeni Su Sporları Merkezi
Pendik Belediyesi'nden Yeni Su Sporları Merkezi

Pendik Belediyesi, deniz sporlarına olan ilgiyi artırmak ve vatandaşları denizle buluşturmak amacıyla “Su Sporları Merkezi”nin yapımını tamamladı. PenCR Güzelyalı Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında kurulan bu yeni merkez, ilk etapta kano eğitimi vererek hizmet vermeye başlayacak. Eğitimler için kayıtlar, 19 Ağustos Pazartesi gününden itibaren alınacak.

 

 

Belediye Başkanı Ahmet Cin, merkezle ilgili yaptığı açıklamada, “Söz vermiştik ve tuttuk. Su Sporları Merkezimizi vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Pendiklileri denizle buluşturmaya devam edeceğiz,” dedi. Merkezin 120 metrekarelik alanda inşa edildiği ve 20 kanoyla hizmet vereceği belirtildi. Ayrıca, merkezde 3 kano iniş rampası, soyunma odaları, yüzer iskele ve acil durumlar için zodyak bot da bulunuyor.

 

 

“Martı” şeklinde tasarlanan merkezde ilerleyen dönemlerde dragon bot kursları ve yarışmalar da düzenlenecek. Kayıt olmak isteyenler, Pendik Belediyesinin web sitesi üzerinden başvurularını yapabilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.