PendikHaber Girişi : 18 Ekim 2024 17:54

Pendik Belma Beğen Camii Dualarla Açıldı

Pendik Belma Beğen Camii Dualarla Açıldı

Hayırseverler İbrahim Azmi Beğen ve eşi Belma Beğen tarafından yaptırılan Belma Beğen Camii, düzenlenen bir törenle dualarla açıldı.

 

Çamlık Mahallesi’nde yer alan caminin açılışına, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Yalova Valisi Hülya Kaya, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, AK Parti eski milletvekilleri Erol Kaya ve Eyüp Özsoy ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik’in manevi yatırımlar konusunda bir merkez haline geldiğini vurguladı. “Lojman, kafe, anaokulu hazır. Azmi Bey burayı bir yaşam merkezi haline getirmeye çalışıyor. Biz de her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.” diyerek hayırlı olsun dileklerini sundu.

 

Yalova Valisi Hülya Kaya da caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Cemaati bol olsun. Çok güzel bir hayır, Allah kabul etsin.” şeklinde konuştu. Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız da hayırseverlere teşekkür ederek, “Kendilerini yeni tanıma fırsatım oldu. Çok güzel bir cami. Hayırlı olsun.” dedi.

 

Hayırsever İbrahim Azmi Beğen ise, caminin tüm Pendiklilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Belma Beğen Camii, 6,5 dönümlük arazi üzerine inşa edilmiş olup, 1.500 kişilik kapasiteye sahiptir. Camii yanında lojman, 8 sınıf, spor odası, yemekhane ve aktivite odası da bulunmaktadır. Peyzaj çalışmaları Pendik Belediyesi tarafından yapılmıştır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.