PendikHaber Girişi : 31 Mayıs 2024 12:48

Pendik Elektrik Kesintisi var mı | Pendik Elektrik Kesintisi Sorgulama 31 Mayıs

Pendik Elektrik Kesintisi var mı | Pendik Elektrik Kesintisi Sorgulama 31 Mayıs
Pendik’te bugün 31 Mayıs’ta bazı mahallelerde de elektrik kesintileri yaşandı. Vatandaşlar elektrik kesintisinin ne zaman biteceğini merak ediyor. İşte, Pendik elektrik kesintileri son dakika…

Pendik ilçesinde 9 mahallede elektrik kesintisi yaşandı. AYEDAŞ web sitesinde elektrik kesintisinin sebebini şebeke arızası olarak bildirdi.

Kesinti ile ilgili çalışmalar devam ediyor.


Pendik’te hangi mahallede elektrik kesintisi var ne zaman elektrikler gelecek?

AYEDAŞ PENDİK ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA 31 MAYIS




*YAYALAR, ANKARA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

*VELİBABA, MUKADDER Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

*YAYALAR, ULULARSokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 31.05.2024 13:50 'da verilmesi planlanmaktadır.

*VELİBABA, MİMAR SİNAN Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 31.05.2024 13:30 'da verilmesi planlanmaktadır.

*DOĞU, ADALAR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

*KAVAKPINAR, GELİNSokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede

*ERTUĞRUL GAZİ, AGAH Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

*KURNA, MUKABİL Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

*DUMLUPINAR, TÜRKÜ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.