PendikHaber Girişi : 18 Eylül 2024 12:40

Pendik Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Yerel Basın ile Buluştu

Pendik Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Yerel Basın ile Buluştu

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, yerel basın ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

 

Toplantıda, Öztürk, ilçede artan uyuşturucu ve hırsızlık oranlarıyla ilgili endişelerini dile getirerek, bu sorunları çözme adına atacakları adımları paylaştı. "İlçemizdeki yükselen uyuşturucu ve hırsızlık oranlarını bir ay içinde gözle görülür şekilde düşüreceğimizi kamuoyuna duyuracağız," dedi.

 

 

Yeni emniyet müdürü, ihbar bazlı çalışacaklarını ve basının desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, “Vatandaşımız bizleri aramaktan korkmasın. Çalan her telefon bizler için çok değerli,” şeklinde konuştu. Öztürk, Pendik'in suç istatistiklerinin yüksek olduğunu belirterek, bu durumu daha da iyileştirmek için ekipleriyle birlikte çalışacaklarını ifade etti.

 

"Yaptığımız tüm çalışmaları istatistiksel olarak sizler sayesinde değerli ilçe sakinlerimize duyurmak istiyoruz," diyerek basın mensuplarının rolünü ön plana çıkardı.

 

Hakan Öztürk'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.