PendikHaber Girişi : 03 Ekim 2024 14:42

Pendik “Esenyalı Kemiklidere İmar Uygulaması” Tamamlandı

Pendik “Esenyalı Kemiklidere İmar Uygulaması” Tamamlandı

Pendik Belediyesi, “Esenyalı Kemiklidere İmar Uygulaması” çalışmalarını başarıyla tamamladı. Belediye Başkanı Ahmet Cin, imar uygulamasının bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşların muhtarlıklarda ve belediyenin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde askı haritalarını inceleyebileceklerini belirtti. Başkan Cin, “Yapılan çalışmanın Pendik’imize ve özellikle bölge halkına fayda sağlamasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Tamamlanan imar uygulaması, 26 hektarlık bir alanı kapsıyor ve askıya çıkarıldı. 11 Ekim tarihine kadar askıda kalacak olan bilgilendirme haritaları, hak sahiplerinin bilgi alabilmesi ve taleplerini iletebilmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. 

 

Hak sahipleri, bilgi almak veya önerilerde bulunmak amacıyla Pendik Belediyesi’nin merkez binasında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurabilir. Ayrıca, bilgilendirme haritası Orhangazi, Fatih ve Ahmet Yesevi mahalle muhtarlıklarında da yer alacak.

Pendik Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü imar uygulamaları ile vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.