PendikHaber Girişi : 30 Nisan 2024 11:47

Pendik HEM'den 'Sanat Armonisi'

Pendik HEM'den 'Sanat Armonisi'
Pendik HEM'den 'Sanat Armonisi'

Pendik Halk Eğitim Merkezi Renklerin Dokunuşuyla Örülen İzler ve Sanatın Armonisi adlı sergiyi AKM’de sanatseverlerin beğenisine sundu.

 


Pendik Halk Eğitim Merkezi Renklerin Dokunuşuyla Örülen İzler ve Sanatın Armonisi adlı sergiye Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız eşi Şenel Yıldız, Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç, Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, Pendik Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mustafa Çalıkçı ve çok sayıda kursiyer yer aldı.

 

 

Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç; Her ay kursiyerleri tarafından yapılan bir çalışmanın sergide yer alacağı sözünü verdiklerini ifade ederek Halk Eğitim Merkezi olarak farklı çalışmalarla sanatseverlerin karşısında olacaklarını söyledi. Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Halk Eğitim Merkezinde görev alan tüm öğretmenleri ve kursiyerleri tebrik etti. Yıldız Pendik Halk Eğitim Merkezinin yaptığı çalışmalarla,  diğer Halk Eğitim Merkezlerine örnek teşkil ettiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.