SiyasetHaber Girişi : 14 Kasım 2023 17:13

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz Kimdir?

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz Kimdir?

Aytekin Yılmaz, 24 Ağustos 2015 tarihinden bu yana Pendik ilçe milli eğitim müdürü olarak görevini sürdürüyor. Eğitim camiasının sevilen isimlerinden olan Aytekin Yılmaz’ın hayatı merak ediliyor. Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, Aytekin Yılmaz hangi görevlerde bulundu?

İşte detaylar..

Coşkun Otluoğlu tarafından vekaleten yürütülen Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, Üsküdar Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini yürüten Aytekin Yılmaz atanmıştı. 24 Ağustos 2015 Tarihi itibariyle görevine başlayan Aytekin Yılmaz, yöneticilerin niteliklerini arttırmaya yönelik çalışmalarıyla tanınan ve eğitim camiasının sevilen isimlerinden biri.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü 23 Nisan’da Koltuğunu Devretti

Aytekin Yılmaz Kimdir?

Aytekin Yılmaz, Erzurum’un İspir İlçesinde 1971 yılında doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Karabük’te bitirdikten sonra 1995 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.
Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İslam Tarihi ve Sanatları Bölümünde Osmanlı Tarihi yüksek lisansı yaptı.
1995 yılında öğretmenliğe başlayan Yılmaz, 2003 yılına kadar çeşitli öğretmen olarak çalıştı. Meslek hayatını 2003 yılından itibaren çeşitli ilköğretim ve liselerde eğitim yöneticisi olarak devam ettirdi.
Bu dönemde Okul müdürlerinin yetişmesi ve daha nitelikli hale getirilmesi hedefini gözeten çeşitli sivil toplum organizasyonlarının gerçekleştirdiği farklı projelerde yer aldı.
Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Marmara Üniversitelerinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında doktora çalışmalarını sürdürmektedir.